Зaщо някои мъже не спират да изневеряват?

Разберете какво е мнението на експертите
Обновена: 26 мар 2024 09:40 | 25 мар 2024 23:00, Теодора Драгоева
79
Зaщо някои мъже не спират да изневеряват?
Снимка: iStock

Помните ли как преди години големият шампион по голф Тайгър Уудс влезе в заглавията на медиите заради аферите си с множество жени, които се случваха зад гърба на жена му - шведския модел Елин Нордегрен. Накрая тя го хвана в крачка и буквално го наби с един от стиковете му за голф като го беше гонила по алеята на имението им, за да отмъсти на неверника. В последствие тя се разведе с него като заяви, че никога не му е посягала и че си го е изкарала на автомобила му...

Години по-късно Уудс започна връзка с олимпийската шампионка по ски Линдзи Вон. Всичко помежду им изглеждаше перфектно, докато не се оказа, че той е изневерил и на нея, след което тя инициира раздялата им.

Самата Линдзи заяви в медиите, че двамата са скъсали, защото просто "нещата помежду им не са се получили". Това е нормално, понякога жените не искат да си признават, че са били мамени. Но защо някои мъже просто не могат да спрат да изневеряват? И има ли причина именно женените/обвързаните мъже да са серийни кръшкачи, които изневеряват повече?

A кои са 5-те основни причини, поради които някои мъже не могат да спрат да изневеряват, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: изневеряват
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
3
 
! Отговори
киро преди 1 месец
в природата моногамни са само някои видове птици. на човека не му е присъща
46
3
 
4
 
! Отговори
666 преди 1 месец
а тези мъже с кого изневеряват??????
45
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знаех, че изневярата е полово различна. Аз познавам някои жени, които никога не са спирали да изневеряват. Нека експертите на жълтата преса да попитат жените със семейство и деца защо изневеряват, вчера имаше статия за една такава кукавица - Меган Фокс.
44
5
 
15
 
! Отговори
anonimen преди 1 месец
Моногамията е измислена не за да няма изоставени жени, защото има втора и трета жена, а защото много полигамни общества са измрели от полово пренасяни болести. А това, че женкарите обикновено са и алкохолици, които за нищо не стават, е чистата истина, умният и амбициозен мъж си намира читава жена, гледа си семейството и бизнеса и не тича след всяка заради някакво измислено помпане на самочувствие колко е неотразим
43
0
 
0
 
! Отговори
До 52 преди 1 месец
Пак казвам: Щом е така, тогава да се обвързва. По този начин ще може да прави секс често,без да изневерява.
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сменете статиите бе. Само едно и също. Ами еб-е им се на хората. Сърби ги.
41
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Хмм. Мъжете, които са самостоятелни и се чустват силни, изневеряват. Тези, които са с подтиснато самочуствие, не се чустват търсени и се боят да не останат сами и не изневеряват. В мъжа сексът не е любов и връзка по дефиниция, а биологична нужда. Особено мъже, които не изневеряват, но жените не им пускат често? След 3 дни без секс мъжът като цяло вече е на ръба да пощурее от липсата на секс. Ако държи по 2 месеца, то е импотентен,монах или тотално без самочуствие.
40
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доказано жените изневеряват в пъри повече. А причината е много проста. На един мъж може да се навият 1-2 жени да му пуснат в месеца. А една жена ако е симпатична може без проблем да си намери десетки любовници. Само да си качи една хубава снимка във фейсбука и започват разни непознати да и пишат.за да се пробват
39
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Просто е- мъжът лесно се възбужда и му е вродено да търси разнообразие. Ако може да си намери желаещи, няма грам проблем. Уловката е, че за мъжа жените са "само за секс" и "за връзка". При жените няма такова отделяне и партньор най-често значи "искам връзка с него". Иначе интересен въпрос идва. 1 мъж изневерява с 50 жени. Мъжете ли изневеряват повече или жените в съотношение 50:1? Ако жените са верни, то е нямало с кой да изневери.
38
1
 
1
 
! Отговори
S преди 1 месец
Това е генетично! Може да се подтисне, ама е трудно! Ако една *** реши да си вземе един мъж - спукана му е работата! Няма особена разлика от при животните! Мъжкия си иска своето! При човека проблема идва със съзнанието, за разлика от животните! Парите, нека не ги забравяме и тях!
37
4
 
16
 
! Отговори
Хмм преди 1 месец
Ако някой мъж не иска да е само с една жена, защо влиза във връзка? Щом иска разнообразие и различни жени,то тогава да си остане необвързан и ерген. Така може да е всеки ден с различна жена ,без да изневерява. Само че,мъжете се страхуват да останат сами,според мен. Е,има има и мъже на място,които са напълно самостоятелни, но мисля, че те не се срещат често.
36
4
 
16
 
! Отговори
= преди 1 месец
Ах тези гадни мъже, изневеряват на жените си с марсианци и други извънземни. Пък жените едни честни, честни
35
7
 
7
 
! Отговори
УмноКрасив преди 1 месец
Наистина е трудно за обяснение, но аз 10 години не мислех за изневери, жена ми Кина ми стигаше, обаче на един курс за напористи демократи в Брюксел ни срещнаха с млади и добри младежи бежанци бягащи от войната и в прекрасната обстановка на любов и толерантност Мехмед и Ахмед ми отвориха очите за истинската международна мъжка Дружба, оттогава не съм спрял, а жена ми не и пука, щом я уважавам като личност.
34
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ми и мъжете и жените изневеряват, защото искат да клец.нат нещо чуждо. Омръзва едно и също. То такава ни е природата - полигамна.Не знам кой, кога и защо е измислил тази противоестествена глупост да се прави секс само с един партньор. Това е една от причините хората да са по-изнервени и невротизирани.
33
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Защо някои мъже не спират да изневеряват?" - Нещата не са толкова прости. Тази игра се играе от двама - мъж и жена.
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разнообразие.
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"защо някои мъже просто не могат да спрат да изневеряват?" - Изневеряват с моми или с омъжени жени? Дори и с моми да изневеряват, тези жени не знят ли, че любовникът им е женен? Каква нравственост им позволява да си лягат с женен мъж?
30
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не бих й изниверил, и тя на мен също!
29
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"защо някои мъже просто не могат да спрат да изневеряват?" - Това е чиста дискриминация. Познавам жени, които не могат да спрат да изневеряват. Съпрузите им се навеждат, минавайки през врата. Рогата им са като на благороден елен.
28
5
 
3
 
! Отговори
Даша преди 1 месец
Заради виаграта!