Боно претърпя две операции след падане с велосипед

Фронтменът на U2 имал многобройни фрактури
Обновена: 20 ное 2014 07:29 | 20 ное 2014 07:24, Елка Василева
17
Боно претърпя две операции след падане с велосипед
Боно. Снимка: архив, Reuters

Фронтменът на U2 Боно бе подложен на две операции заради многобройни фрактури след падане с велосипед в Сентръл парк в Ню Йорк, предаде Асошиейтед прес, като се позова на медицински източник.

Още по темата

Хирургът ортопед д-р Дийн Лорих съобщи в сряда, че в болница в Манхатан на Боно са били направени няколко рентгенови снимки и изследвания. Те са показали лицева фрактура при лявото око, счупване на три места на лявото рамо и фрактура на левия лакът, която е натрошила костта на шест части.

Д-р Лорих съобщи, че в неделя през нощта Боно е претърпял петчасова операция за нараняването на лицето, освобождаване на прищипан нерв и поставяне на три пластини и 18 винта, а в понеделник му е направена още една - заради фрактура на лявото му кутре. Лекарят каза, че Боно ще се нуждае от терапия, но се очаква пълно  възстановяване. По думите на доктора певецът е пострадал, докато се опитвал да избегне друг велосипедист.

Заради инцидента U2 отложиха участието си във вечерно шоу по телевизионния канал Ен Би Си.

Неотдавна Боно се размина невредим, след като от частния му самолет се откъсна врата при захождане за кацане на берлинското летище, припомня АП.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: операцииБоноU2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Кико преди 9 години
Горане, Горане... Правиш ли разлика между хард рок и алтърнатив рок? Излагате се вече... U2 са титаните на алтернативния рок и вашите "висококомпетентни" мнения няма да променят това.
14
0
 
0
 
! Отговори
сс преди 9 години
Много разбирачи се навъдихте тука. Пожелавам ви и вие да паднете с колело
13
3
 
1
 
! Отговори
циника преди 9 години
8, велик вкус за кино и музика имаш! Арнолд и Ю-2 ?!?! Отделно, че изпадам в потрес като видя как някой приравнява даден филм до актьор при положение, че един филм е преди всичко реализация на творчески идеи на режисьора.Специално за Ю-2 важи същото, което се отнася и за Пинк Флойд. Големи интелектуални претенции /каквито и велики композитори и музиканти като Шопен не са имали/, при това гарнирани с псевдогражданска позиция /но всъщност силно политкоректна и удобна/.
12
3
 
2
 
! Отговори
lol преди 9 години
U2 е най-добрата група в света, смешници!
11
5
 
2
 
! Отговори
Горан преди 9 години
При рок титани, като Дийп Пърпъл, Уайт Снейк, Рейнбоу, Блек Сабат, Скорпиънс, къде точно са U2? Ами, никъде! То е ясно... Че е музика, музика е... ама е егати и музиката...
10
3
 
1
 
! Отговори
циника преди 9 години
7, явно разграничителната линия за "музикално качество" е чалга - комерс рок/Ю-2. Доста беден ви е музикалния хоризонт, уважаеми фенове на Ю-2. От позицията на пиано концерт 1 на Шостакович, вашият Ю-2 е си е жива чалга
9
0
 
3
 
! Отговори
Горан преди 9 години
Учудващо много травми при падане от велосипед... И аз се помлях преди 11 години на спускане от Златните мостове... Да избегна едни пешеходци, и полетях във въздуха, и счупена ключица, и една камара охлузвания... Музиката на U2 не ща да я коментирам, не ме кефи, депресантска ми е, като на Депеш Мод... Не знам защо я водят рок изобщо такава музика... Както и да е! Скорошно оздравяване на Боно!
8
1
 
4
 
! Отговори
до циниците преди 9 години
Трябва да си запознат доста с творчеството на такива личности, че да коментираш че музиката им нестава. U2 са емблеми 80 i 90 са на върха последните им албуми да речем, че са по слаби но са водещи в направлението на музиката. Metallica също бяха години наред на върха сега да кажем правят боза, Godsmack също както и с всички останали групи. То и на Арнолд да кажеш че нестава и да се скрие щото последните му филми са пародии е смешно. Така че по добре ти се скрии!
7
1
 
6
 
! Отговори
с до циника преди 9 години
Е, не може всички да слушат чалга, уважаеми опериран от чувство за музикално качество, ***.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да наречеш музиката на U2 "досадна" граничи с нелечима простотия и тотална липса на вкус. Да не говорим за очевидната нетолерантност към всички фенове.
5
10
 
4
 
! Отговори
циника преди 9 години
Боно, досаден си като личност, досадна е и музиката ти. Музиката ти може да бъде етикирана като "Музика за един прозяващ се свят".Молим те, скрий се някъде далеч!
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
господарите му от ада го подсещат нещо .............
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
toq vsqka sedmica li shte preturpqva incidenti?ili tva e evtin PR
2
1
 
6
 
! Отговори
съчувствие преди 9 години
ох, горкият, направо се е потрошил. И то от падане от велосипед!!! Добре, че не е карал мотоциклет. Дано се оправи по-бързо!
1
3
 
8
 
! Отговори
СС преди 9 години
Кофти тръпка Боно, но оздравявай бързо, милиони почитатели те подкрепяме.