Коя е Мади Зиглер?

12-годишното момиче, което вече е по-успешно от вас
16 май 2015 22:13, Теодора Драгоева
18
Коя е Мади Зиглер?
Мади Зиглер; Снимка: Getty Images

На 12-годишна възраст повечето момичета все още не са наясно с какво искат да се занимават, докато някои от тях вече са станали истински звезди. Такъв е случаят и с Мади Зиглер от Пенсилвания, САЩ.

Тя стана известна благодарение на участието си във вече три видеоклипа на певицата Сиа.
Ако се сещате за малкото лудо момиче, което в едно видео си общува с животински знаци с Шая Лебьоф – то това е Мади. Чаровното момиче вече може да се похвали с три милиона фена в Instagram! Видеоклиповете на Сиа с участието на Зиглер пък са гледани повече от един милиард пъти в YouTube.

Преди четири години Мади е напълно обикновено момиче, което се занимава с танци. През 2011 година майка ѝ я записва в предаване, свързано с танци. Именно там я забелязва певицата Сиа, която се свързва с нея, за да я попита дали би искала да участва в един от нейните видеоклипове.

Останалото вече е известно – следват появи в „Chandelier“ и „Elastic Heart“ (с Шая Лебьоф) и последната (може би засега) песен – „Big Girls Cry“. През месец февруари малката Мади дори се присъедини към Сиа и Кристен Уиг по време на изпълнението на австралийската звезда на наградите „Грами“.

Талантливата Зиглер дори се е появявала в две от най-популярните американски предавания – на Джими Кимел и Елън Дедженеръс. Списанията също не правят изключения.
Популярността на малкото момиче е нараснала толкова много, че нейната загрижена майка е наела екип, който се грижи постоянно за сигурността ѝ.

За жалост, като повечето звезди, станали известни от малки, Мади вече осъзнава, че е изгубила нормалното си детство и живот. Преди време тя разкри: „Вече не се чувствам нормална, защото ме разпознават, дори когато просто се опитвам да се забавлявам или си купувам сладолед с моите приятели. Хората полудяват и става непоносимо“.

По-долу може да видите последното видео с участието на малката Мади Зиглер, а в галерията на Тialoto.bg може да разгледате нейни снимки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Ало преди 7 години
Мади е страхотна!
11
0
 
10
 
! Отговори
Мис Реалност преди 8 години
Ако хейтърите си бяхте направили труда да видите някои от изпълненията на Мади в едно от най-популярните американски сериали ''Dance moms'', тогава може би щяхте да се възхитите, че момиче на 14 години е направило повече, отколкото някои от вас са направили за цял живот. И освен това щяхте да знаете, че тя не е известна благодарение на Youtube, а заради таланта си. И ако имахте поне малко човечност, щяхте дори да се радвате за нея.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен тя танцува много добре не знам какво не и харесвате.Супер е.
9
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А откакто се появи youtube вече всеки може да стане "звезда"! Обаче интересно защо повечето такива правят 1-2 успешни клипа и после повече никой не чува нищо за тях? Така, че и тази е звезда, за два месеца докато не се появи следващата интернет сензация.
8
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната youtube "звезда", нищо странно.
7
11
 
14
 
! Отговори
Селянин преди 8 години
Какво е направило това хлапе за обществото, за де е по-успешно от Иван, Петкан, Дрган с академична кариера например?!?!Нулева толерантност към медйнита простотия!!!
6
13
 
19
 
! Отговори
Федор преди 8 години
"обикновено дете танцьорка"...Ако човек успее някак да филтрира собствената си злоба, неминуемо ще открие, че това дете не е просто талантливо, то е гениално. И не става въпрос само за техническата страна на танца. Неговите движения са пропити с грация и категорично не отговарят на детската му възраст. То танцува с всяка клетка на тялото си като завършена балерина. Това дете е истински артист.
5
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
рекламаизобщо не може да я разпознае човек от клиповете, където е гримирана като клоунбезполезна статияза обикновено дете танцьорка
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 312 за арабския свят е даже малко късно вече!!!Там ги женят на по 9 години!!!!
3
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сия е австралийска певица с интересна музика.Момичето е танцьорка , но като игледам танците като всички деца звезди ще се прова ли пример Дрю БариморМаколи Кълкин
2
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе поне някой да каже коя е Сиа ???за първи път я чувам
1
2
 
65
 
! Отговори
И Маколи ... преди 8 години
... Кълкин беше на 12 супер успешен. Филми, клипове с Майкъл Джексън, реклами, милиони, коли, частни самолети. Днес е наркоман, зависим от хероин, с мозъчни увреждания от това, депресив и фалирал.Добре е децата да имат детство, защото това, което е добро за родителите им, далеч не е добро за тях