Майк Тайсън и медитацията: Умирам всеки път

Той дори се нарече шаман
28 фев 2022 22:30, Иванка Гъркова
6
Майк Тайсън и медитацията: Умирам всеки път
Снимка: БГНЕС

Медитацията има множество ползи за тялото и е едно невероятно изживяване. Това признава Майк Тайсън в  подкаста Hotboxin'. Вместо да говори повече за състоянието на бокса в момента, той разкри опита си с източното изкуство и дори се нарече шаман. 

„Умирам всеки път, когато медитирам“, обяснява известният боксьор, който всякаш излиза от тялото си и се пренася в един друг свят. 

По думите на Майк, подобно на шаманите, той разчита на даровете от природата, за да се лекува. 

„Няма да кажа, че съм просветлен, но имах пророчески усещания... Казаха ми, че мълчанието е Божия език и затова медитираме“, продължи той. 

Пред играча на американската футболна лига Сакуон Баркли, с който разговаря, Тайсън изтъкна как медитацията не само подобрява настроението, но и спомага за паметта, концентрацията и намаляването на стреса. 

Преди близо година Майк сподели, че именно смирението му е помогнало да се справи с предизвикателствата на живота. А чрез медитацията, която практикува близо 10 години, той постига баланса между духа и тялото, който е много важен. 

Неслучайно профилната снимка на звездата в Instagram e с ръце една в друга, готови за молитва и сеанс. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: майк тайсънзвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Медитацията е преди 2 години
... игра с тъмни сили, които лъжат душата на човека и бавно я замъкват в преизподнята! Клетия Майк, още като е избрал този жалък спорт е направил сериозна грешка и това все повече му личи! До колкото си спомням, той вместо да се устреми към Единствения източник на доброто и спасението на душите ни-Христос, той взе, че стана мюсюлманин, все едно да се самоекзекутираш! Това сега е продължението на бесовските му избори! Господ да му е на помощ!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 2: Тайсъна отдавна не употребява синтетики. ?Майк, подобно на шаманите, разчита на даровете от природата, за да се лекува" За недоразбралите гледайте - The Mike Tyson Interview - IMPAULSIVE EP. 247 в т у ба та. Човека отдавна откри магическите гъби и марихуаната.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Медитацията е велика и изчистваща сила. Та Тайсън, ако е бил наркоман и луд, това му е помогнало да се справи.
3
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалък наркоман.
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Внимавай с кокаина, че накрая верно ще прелупаш.
1
4
 
7
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Сигурно са дърви от спомените си в панделата кат медитира.