Дрю Баримор призна: Не съм правила секс от 6 години

Тогава актрисата се разведе с Уил Копелман
19 окт 2022 15:06, Петя Славова
17
Дрю Баримор призна: Не съм правила секс от 6 години
Снимка: БГНЕС

Актрисата Дрю Баримор разкри, че не е имала емоционален или интимен партньор, откакто се разведе със съпруга си Уил Копелман през 2016 г., от когото има две дъщери. Както тя каза, нейният възглед за интимните отношения напълно се е променил, така че тя изобщо не се нуждае от тях.

Актрисата сподели своята лична история в собствения си блог, където заяви, че не мрази секса, но гледа на него и любовта като на две различни неща, предава БГНЕС.

"На почти 48-годишна възраст се чувствам напълно различно по отношение на интимността, отколкото когато растях. Нямах родители, които да са ми пример и от малка общувах с хората по възрастен начин", разкри актрисата в новия си блог за въздържанието на самотна майка.

В миналото тя е търсила "вълнение, утвърждаване и приключение" чрез секса, но сега напълно е изкоренила това.

"След две деца и раздяла с баща им промених фокуса си, когато става дума за любов към себе си и двете ми дъщери", продължи тя, като добави, че това не включва мъжете, нито някога ги е включвало.

Актрисата коментира как един терапевт веднъж ѝ казал, че сексът не е любов, а само израз на любов, което много ѝ е помогнало.

"Цял живот търсих такива думи, които да ми помогнат да разбера разликата и сега, благодарение на него, я разбирам. Тъй като съм самотна майка, не успявам да имам интимна връзка. Не съм човек, който има нужда от секс. Аз съм човек, който е дълбоко отдаден на насърчаването на начина, по който младите жени, моите дъщери и аз като жена, трябва да функционираме в този свят", призна тя и подчерта, че може би ще успее да започне връзка скоро, но това по никакъв начин на ѝ е приоритет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нейният възглед за интимните отношения напълно се е променил, така че тя изобщо не се нуждае от тях. Кара на самозадоволяване.
11
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма страшно, след още 6 год. Някой натаралянкан пияница може и да я разпише ако има украйнска жилка в нея, иначе няма шанс
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За 6 г. видимо се е освинила, погрозняла и одъртяла, време й е да се върне в играта и да се поосвежи с някой младок, тия философски разсъждения да ги остави за като стане дърта баба!
9
2
 
9
 
! Отговори
Много любов преди 1 година
Ааа, търси си тя! След тези изповеди ще има много кандидат-утешители.Ще има новини много скоро.
8
8
 
7
 
! Отговори
Антисоросоид преди 1 година
Думата любов няма общо със секс. Божествена любов, Мъдрост, Истина другото секса са животински страсти за да се продължи поколението. Исус Христос е от обяината на есеите, които са правили секс само за да продължат. Прочете за Махатма Ганди и целибата и ще раберете.
7
1
 
7
 
! Отговори
анализирай онова преди 1 година
Този терапевт, дето й е казал така...не го бива за терапевт ;) Ще излезе, че хората масово "изразяват любов", без изобщо любовта да присъства :)
6
0
 
4
 
! Отговори
Миру от Перник преди 1 година
И аз не съм пък не съм станал кино звезда , ама и никой не ми е искал интервиу !
5
1
 
21
 
! Отговори
таз геройка преди 1 година
поне да беше споменала тайния помощник виббратторр в тежки моменти
4
1
 
24
 
! Отговори
Лена преди 1 година
не е като "женичките" тук изкуствена и постоянно готова да си легне с всеки и да ти обяснява с надута джука колко е морално извисена и как като изкара 2 дни без цигари и оргии и вече и е скучен животецът
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДРЮ БАРИМОР ША СА ОПРАВИ, ДА КАЖАТ ПОЛИТИЦИТЕ КОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Или е съсипана от наркотиците и пиенето на младини, или кофти ген, или и двете. Прилича на 60 годишна.Като млада си важеше.
1
1
 
4
 
! Отговори
Навитак преди 1 година
Когато открият машина на времето- зарязвам Емрата и Симона и и решавам проблема!