Внезапно почина топготвач и съдия в MasterChef

Джок Зонфрило си отиде едва на 46 години
70
Внезапно почина топготвач и съдия в MasterChef
Снимка: БГНЕС/EPA

Водещият на MasterChef Австралия Джок Зонфрило е починал внезапно на 46-годишна възраст в навечерието на новата серия на кулинарното шоу, се казва в изявление на австралийския телевизионен оператор Network 10.

Шотландският водещ е починал в Мелбърн в неделя без да се посочва причината за смъртта.

Зонфрило се присъедини към популярното кулинарно състезание през 2019 г. и трябваше да участва в премиерата на новата серия днес заедно с гост-съдията британски готвач Джейми Оливър.

Епизодът е изтеглен от ефир, се казва в изявлението на Network 10.

Зонфрило започва кариерата си в Обединеното кралство, като работи под ръководството на отличения със звезда "Мишлен" готвач Марко Пиер Уайт в Лондон, а след това се утвърждава в Австралия като главен готвач в ресторант 41 в Сидни. След това открива свое собствено заведение - ресторант Orana в Аделаида, който е затворен през 2000 г.

Зонфрило има съпруга - Лорън Фрид, и четири деца.

В изявление, споделено от Network 10, семейството на Зонфрило заявява, че е съкрушено от кончината му.

"Толкова много думи могат да го опишат, толкова много истории могат да бъдат разказани, но в този момент сме твърде съкрушени, за да ги изразим с думи. За тези, които са го срещнали по пътя му, станали са негови приятели или са имали късмета да бъдат негово семейство - пазете този горд шотландец в сърцата си, когато пиете следващото си уиски."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: MasterChefДжок Зонфрило
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
Росица Тончева преди 11 месеца
Бил ли е ваксан?
51
4
 
9
 
! Отговори
Joe Bidet преди 1 година
Абе иска ви се да в схвръхдоза, ама не е. Много добре знаете че е от mRNA "ваксините", че и по-лошо идва.
50
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фазер или Мародерна? Истинското измиране още не е започнало, сега има по 1-2 подобни новини на ден, до 1 година ще има по 1000 и ще им е трудно да ги крият. Макар че им знаем мантрата - "глобалното затопляне" щеще виновно, консумацията на яйца е виновна, използването на метан е виновно, какви ли не либерастични психопатщини има още да чуваме, бедна ви е фантазията.
49
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом не се посочва причина за смъртта, то причината е ясна. Преди 2020-а година подобни случаи бяха едно на милиони. След 2021-а година имаме ваксина срещу Ковид и в пъти повече случаи на с_м_ъ_р_т без да се посочва причината. Естествено ваксината няма нищо общо, затова съветвам ваксърите да не забравят да си бият по един бустер на всеки няколко месеца, защото защитата им срещу Ковид намалява, а вирусът не е изчезнал ама никак даже... :)
48
3
 
7
 
! Отговори
любознателен преди 1 година
До Ваксо Трътката- За какво са тия звездички? И медицинския термин"внезапна с-м-ъ-р-т" ли не можем да пишем? Някой умник се прекалил с навеждането, май!
47
5
 
8
 
! Отговори
Ваксо Трътката преди 1 година
Случаите с така нареченета "внезапна смърт" са се увеличили с пъти през последните 2 години! Необяснимо защо! Направо да паладееш !
46
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В последните години се е бил установил в Австралия. А иначе като тийнейджър бил пристрастен към хероина.
45
6
 
13
 
! Отговори
Йосарян преди 1 година
Симпатяги - вече все тая. Изнасилването да се инжектираме с фалшивите ваксини свърши. Фалшивата страшна пандемия свърши. Леката настинка ковид я преболедувахме. Остава да си живем живота, неинжектираните - както винаги, инжектираните - с едно наум, понеже отдавна е ясно че ги излъгаха, сега почва да става все по-вероятно и да са ги прецакали.
44
4
 
5
 
! Отговори
до 44 преди 1 година
До Анонимен 38х. от ковид или с ковид? А ти сега кажи защо млади здрави и прави, но ваксинирани си отиват внезапно. Няма ли да предоставиш статистика и за нарастването на тези случаи след сиропиранието? Или не ти отърва?
43
2
 
4
 
! Отговори
do 43 преди 1 година
Ами да беше прочел статията? ,,Зонфрило се присъедини към популярното кулинарно състезание през 2019 г. ..."Значи от 2019г. е пътувал редовно за Австралия? Кое не разбираш?
42
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Австралия от населението 26 млн, 12 млн са били болни от ковид. Починали -20 000. А в България с 5,5 млн население и 1,3 млн случаи -над 38 000 жертви. Що ли тъй?
41
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Австралия ваксинирани са 87% . А не 100%. Джокович не го пуснаха , защото тогава не пускаха неваксинирани пристигащи в държавата.
40
4
 
12
 
! Отговори
do 40 преди 1 година
хаха. Имаш много къса памет. Те неваксинираните ги арестуваха по летищата в Австралия (Джокович). Хайде напрегни малко оскъдното количество гънки в тимберицата и измисли нещо по-ориганално.
39
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Под всяка статия, независимо за какво, антиваксъри-путинофили не пропускат да надраскат дежурните си глупости . Пфу! Отврат!
38
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-вероятно не се е ваксинирал и се е заразил с коронавируса.
37
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преболедувалите от ковид тепърва ще умират "внезапно". Ай честито!
36
3
 
4
 
! Отговори
Дедо Поп преди 1 година
Седял си ... седял си ... и изведнъж УМРЯЛ. - Просто ей така ? ДА. ..... Айде, изказвайте съболезнованията си и вървете да си гледате работата .
35
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не забравяйте, че работата му е била една от най-стресиращите професии и като гледам, почнал е на 15 години, а после собствени ресторанти, звезди, предавания , книги, изяви ... Бог да го прости! Нека това е знак за всички, че трябва да си гледате и здравето.
34
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен "България е с най-висока обща смъртност за 202" ------------ кой лъжеш бе, кл0ун! България е на 11 място по най-ниска наднормална смъртност и с под средното за ЕССР! След нас има 20 силно сиропирани държави, в които продължават да се чудят защо уфтсете мраааат така внезапно!
33
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новите болести на това кълбо са от пренатягане и неоправдан максимализъм граничещ с отврат. Абе глупост, но това е. Хубавото на природата е че има баланс.