Фамилията на Ален Делон в битка срещу японската спътница в живота на звездата

Хироми Ролен отхвърля обвиненията
10 юли 2023 07:03, Елка Василева
35
Фамилията на Ален Делон в битка срещу японската спътница в живота на звездата
Снимка: архив, БГНЕС

Фамилията Делон отново е в центъра на вниманието на френските медии, като този път децата на актьора Ален Делон - Анушка, Ален-Фабиен и Антони, се опитват да спасят баща си от жената, настанила се при него, докато звездата на френското кино се възстановява от получения през 2019 г. инсулт. Актьорът, който е на 87 години, писмено подкрепи жалбата, внесена в полицията в Монтаржи, департамент Лоаре, от синовете и дъщерята на Делон, обяви семейният адвокат Кристоф Айела.   

Антони, Ален-Фабиен и Анушка твърдят, че баща им е обект на тормоз и личното му пространство се нарушава от нанеслата се при него Хироми Ролен (66 г.). В интервюта за френски медии от 2021 г. Ален Делон я представя като неговата "японска спътница". В документалния филм, излъчен по TV5 Monde, иконата на френското киното дори похвали Ролен, че е била до него "по време на целия възстановителен процес". Оттогава тя се появява до Ален Делон в публичното пространство - до него е на погребението на Жан-Пол Белмондо през септември 2021 г., а през май т.г. японката присъства на предпремиерата на филм на Ален-Фабиен, припомня в. "Монд". Тогава той публикува в профила си в Инстаграм своя снимка в киносалона и фотография на баща си, седнал до Хироми Ролен.

Няколко месеца по-късно обаче трите деца на актьора твърдят, че тя си позволява унизително и оскърбително отношение към Ален Делон и към тях, изолира го от близките и приятелите му, агресивна е, контролира телефонните разговори и личната кореспонденция на актьора. Според френски медии тя стои зад голяма част от конфликтите във фамилията на звездата на френското кино и умело дърпа конците зад кулисите.

Друга жалба срещу Ролен, но само от свое име, внесъл и Антони Делон, който е най-големият син на актьора. Тя е подадена в Париж с твърдения за психически тормоз, насилие над уязвимо лице, злоупотреба със слабост и жестоко отношение към животно. Според Антони Делон тази ситуация продължава от две години и заради това баща му се е принудил да поиска писмено жената да напусне дома му. Той твърди, че кучето на актьора "е било малтретирано и пребито".

Децата на актьора са на мнение, че той е под натиск да сключи брак с Хироми, което поражда съмнения за "поведение, което не е лишено от парични намерения", писа в. "Паризиен". Според изданието Анушка Делон се оплакала, че е била "обидена" от Ролен и й било забранено посещава баща си в имението му в Души-Монкорбон, департамент Лоаре. Там японката изолира Ален Делон от света.

Трите деца на кинозвездата се надяват с предприетите действия да сложат край на тази ситуация, с която и баща им не е съгласен. Веднага след депозирането на жалбите прокуратурата в Монтаржи започна предварителна проверка.

Не закъсня и отговорът на Хироми Ролен, която категорично отхвърля обвиненията на наследниците на Делон. Тя "отрича всички обвинения, отразени широко медиите”, заяви адвокатът ѝ Ясин Бузру в разпространено изявление до медиите. Освен това Ролен  твърди, че "била насилствено изведена от имота от бодигардовете на актьора".  Тя се готви да внесе жалба срещу децата на Делон и охранителите, упражнили насилие, като щяла да приложи медицински документи.

Хироми Ролен споделя живота на Ален Делон след инсулта, който той претърпя през 2019 г. Актьорът я представя за своята “японска спътница", но синът му Антони обяви пред BFMTV, че жената е бивша служителка, а не партньорка на баща му. Първоначално се е грижела за имението на Ален Делон в Швейцария, когато актьорът го обитавал. Постепенно обаче започнала да се сближава с актьора, който в последните години изключително рядко се появява публично и предпочита да живее в уединение.

Всъщност Ролен се е изявявала в киното и от доста време познава Делон. От 80-те години на миналия век насам Хироми Ролин работи по множество филми и сериали във Франция. Според в. "Монд" тя е работила като втори помощник-режисьор във филма "Завръщането на Казанова" от 1992 г., в който актьорът изпълнява главната роля. Името й фигурира и в екипа, работил по сериала "Франк Рива", излъчен през 2003 г. по телевизионния канал "Франс 2", в който главната роля е поверена на Ален Делон.

Предварителното разследване сега трябва да установи дали са основателни твърденията на децата на актьора.
(Теодора Славянова, БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Голям преди 10 месеца
Сещам се за едно негово интервю Колкото си по щастлив на младини, толкова по нещастен си на старини!
28
6
 
10
 
! Отговори
какво се чудим преди 10 месеца
Защо Всеки който се види с пари като Ален Делон и Джон Ленън търси малка японска слива за домашно ползване
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Приятно сънища!
26
1
 
4
 
! Отговори
В. преди 10 месеца
Поне няколко хубави вечери с Франк Рива. Епизод 1. Човек т от никъде! https://youtu.be/33WTViUaWAU
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На човек му стига някой да го обича! Тази жена е била до него 30 години в различни роли. Ако беше алчна щеше да има статут. Да са живи и здрави децата да си поделят наследството.
24
2
 
14
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 10 месеца
Когато вълкът остарее, става за смях на кучетата. Известна българска поговорка.
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ЕДНА ЛЕГЕНДА НА ЕВРОПЕЙСКОТО КИНО ЗАСТАВА ДО ЖАН ГАБЕН И БЕЛМОНДО ВЪВ ВЕЧНОСТТА!! ОСТАРЕЕ ЛИ ЛЪВА, ХИЕНИТЕ МУ РЪФАТ КОКАЛИТЕ. НЕ ПРОЧЕТОХ ИМА ЛИ ИЗЯВЛЕНИЕ НА АЛЕН ДЕЛОН. ТАЗИ ХИРОМИ ПРИЛИЧА НА ЕВТИН МАНИПУЛАТОР!!!
22
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Наследниците защо не се грижат за него, а сега реват.
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 123 - Докато Аленчо беше млад и красив, и без пари бяха готови да легнат с него дори само по веднъж. Дори нещо повече, много жени даже биха си платили за да бъдат поне веднъж в леглото му. Но всяко нещо е до време. Сега ако иска много по-млада да се навърта около него, ще трябва да си плаща, без значение дали тя му е любовница, слугиня или икономка. Но азиатката може и да се е самозабравила, кой знае какво е действителното състояние на нещата там?
20
4
 
24
 
! Отговори
Велин преди 10 месеца
АЗИАТЦИТЕ - НАЙ-ДОБРИТЕ СЛУГИ И НАЙ-ЖЕСТОКИТЕ ГОСПОДАРИ.
19
2
 
34
 
! Отговори
IT пенсионер преди 10 месеца
Тез дедовци наистина ли си вярват че имат спътници в живота? Аз не бих пил чай, приготвен от такава спътница.
18
3
 
16
 
! Отговори
до 12 преди 10 месеца
Както казва Мистик от Х-мен преди да инжектира пазача на затвора с течен метал - Ако някоя ти каже че те харесва - не и вярвай, особенно ако е млада и красива.
17
15
 
18
 
! Отговори
Пари преди 10 месеца
Използвал я да го гледа, после алчнште наследници се усетили и започва битка за парите.
16
26
 
24
 
! Отговори
Алчни деца преди 10 месеца
Жената се е грижила за него в най-трудния момент от живота му, докато децата не са се интересували от болния си баща и са си гледали само личния интерес. Сега, когато тази жена застрашава наследството му, те се сетили, че имат баща и са се разтревожили да не получат по-малко милиони заради нея.
15
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
как не го е налазил евгени минчев тоя
14
8
 
39
 
! Отговори
hehe преди 10 месеца
исторя, стара колкото света - млада жена се навърта около възрастен богаташ. А пък децата му се сещат, че имат баща, чак когато видят заплаха за наследството.
13
5
 
20
 
! Отговори
Мефистофел преди 10 месеца
Лешоядите са накацали ален балон, винаги усещат миризмата на мръ*а !
12
5
 
11
 
! Отговори
Мари преди 10 месеца
Ален, аз ще се оженя за теб , на младини не ми обръщаше нужното внимание. Няма проблем че си пораснал много.
11
3
 
52
 
! Отговори
Да е за УрокНаМъжете преди 10 месеца
Дори да си Ален Делон, щом като покрай теб се е завъртяла жена, 21 години по-млада от теб, не си въобразявай, че го прави, защото е влюбена в теб.
10
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ей тва - винаги на супер богатите дъртаци пред умирачка се лепва по някоя по млада от тях с по 30 до 50 години за да им вземе кинтите в последния им път