Принц Уилям завижда на брат си Хари за успеха на игрите му Invictus

Това е била една от основните причини за разрива в отношенията им
28 фев 2024 22:50, Дарена Найденова
9
Принц Уилям завижда на брат си Хари за успеха на игрите му Invictus
Снимка: Getty Images

Принц Уилям е изпитвал завист заради успеха на принц Хари и неговите игри Invictus. Това поне твърди британски журналист.

В специално предаване на ABC, наречено „Мисията на принц Хари: Живот, семейство и игрите Invictus“, са използвани кадри от скорошно интервю на херцога на Съсекс в епизод от сутрешния блок Good Morning America, където той говори за последното си пътуване до Канада с Меган Маркъл.

Тогава двамата стартираха обратното броене до първите зимни игри Invictus, които ще се проведат във Ванкувър. В специалното излъчване са включени още други интервюта с принца, за да се разкаже историята на игрите, както и задълбаване във връзките на Хари със семейството му.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: принц Уилям
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И докато бъдещият крал е "завиждал" на мъжа на про_стакесата, ежегодно е превеждал дарения на стойност милиони лири за "Инвиктус". Каква е тази неугасваща злоба у Хари, не мога да си обясня. А откакто Хари вкара и жена си в "Инвиктус", за да си показва последната марковите вечно измачкани парцалки, интересът към събитията за ветераните спадна. "Амазон" даже са оттеглили вече спонсорството си.
5
1
 
3
 
! Отговори
Г-жо Дарена преди 2 месеца
Пишете пълни глупости! Принц уилям е бъдещият крал на Великобритания, това .което Хари няма да бъде! Каква завист,какви измислици пишете!
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Той отказва да го види вие пишете, че му завиждал. По скоро е отвратен от историите, които изръси, че го е бил и го е свалил на земята и т н. Семейството на хяри не е това, а на коняря. И на жена му на дървото в парка, където е родена. Откъдето е жената оттам е и родата.
3
5
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 2 месеца
Хари е син на Даяна, но не от Чарлз. Затова го ожениха за Мегън - потомка от племето Оромо - откъдето произхождат царете на Африка. Юдеите от Бъкингам си делкат света - световни месии...
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
от както мулатката Меган влезе във фамилията ,започнаха да измират..раци,тайни операции, то вуду магийте хващали ..верно.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До коментар номер 1. Как какво ни интересува. Не виждаш ли паралелите. Те си имат херцог на съсекс, а ние премиер съсел. Жив и здрав да си, от мен!