Мила Роберт с реакция: Поиска извинение за захвърлената на земята рокля

Аз обичам България, живея и работя тук, въпреки агресията, пише тя
24 юни 2024 17:30, Нели Христова
241
Мила Роберт с реакция: Поиска извинение за захвърлената на земята рокля
Снимка: БГНЕС

След като обществото се възмути, че на изпълнението си по време на прайд Мила Роберт захвърли роклята си с българското знаме, за да покаже тази с ЛГБТИ флага, певицата помоли за извинение. В пост във Facebook тя пише, че не е трябвало да оставя роклята на земята.

Още по темата
Ето какво още казва Мила Роберт:

"България е моят дом. България е дом и на стотици хиляди ЛГБТИ хора. Изпълнението ми на София Прайд и смяната на сценичния ми костюм целеше да вдъхне увереност на присъстващите за това, че имат нашата подкрепа и разбиране и да привлече вниманието на обществото към проблемите на ЛГБТИ хората. Те са български граждани и са обект на всекидневни обиди и заплахи. Хиляди млади и талантливи хора емигрират всяка година, защото не се чувстват в безопасност тук и това е проблем, за който трябва да говорим. Ако обидите и заплахите към мен са цената, която трябва да платя за това, че привлякох внимание към тази важна за обществото тема, то съм готова да я платя. Нека сме наясно, че има хора, които живеят с обиди и заплахи всеки ден. Нека говорим затова - защо в България хомофобията е толкова разпространена? Защо отказваме да приемем “различните”, които са също толкова хора, колкото и “нормалните”?
 
Аз обичам България, живея и работя тук, въпреки агресията. Вярвам, че сме на тази земя, за да си прощаваме. Затова искам извинение от всички, които са били обидени от моето изпълнение по време на София Прайд. Да, не трябваше да оставям роклята на земята, не съм целяла да бъде жест на неуважение и ако мога да върна времето назад - бих я сгънала прилежно."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от Звезди
Ашанти и Нели са сключили брак тайно
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
ЛГБТИ са същите като тези от ДПС.Все се борят за(права) и свободи за да си развяват сЛободията.Гнус ме е от такива като набедените за певици Мила и безкрупулната и майка.Да емигрират ЛГБТИ като тук не могат да парадират ненормалността си там където ги приемат.Няма да липсват.Видях снимки от пошлото им събитие.То само промити мозъци, дрогирани непотребници.Не мога да подкрепям такива.И това няма нищо общо със сексуалната им ориентация а наглостта с която я натрапват.Не приемам извинението и.
146
0
 
2
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 2 дни
Без да връщам времето аз бих те сгънал прилежно, Роберто!!!!!!!!!!! Мъж ли си жена ли си не ме грее ако ще и гущер да си!!!!! Трибагреника не ти е важен *** по важни са ти онези неразбраните!!!!!
145
0
 
7
 
! Отговори
Ани преди 2 дни
Късно е, знаеме ги такива закъснели извинения!
144
0
 
9
 
! Отговори
Ефтина реклама преди 3 дни
Е чак пък стотици хиляди, ми то държавата загинала бе хора
143
0
 
12
 
! Отговори
ссс преди 3 дни
Тази не знам коя е, при търсене се оказа, че е дъщеря на някаква неизвестна певица, като и тя хванала същия път. Освен, че е нелицеприятна и не може да пее, се оказа, че е и много просто парче. Опитва се да търси начини да придобие известност, но трябва и акъл за да знаеш какви граници може да преминеш.
142
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Това е някакво начало ...
141
0
 
13
 
! Отговори
чак па преди 3 дни
Чак пък и обиди, заплахи и не знам си какво - напсували ги два пъти и вече ще си търсим правата в Хага и при арменския поп... лупайте си се тихо, както всички останали хора не е нужно да се парадира чак толкоз с кой с кого си ляга...
140
2
 
13
 
! Отговори
Пет минути слава преди 3 дни
Коя е Мила Роберт?
139
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Някой ще прокоментира ли агресията на част от тази """"общност"""" върху традиционните български ценности. Те въртят агресия след агресия и са все жертвите милите те.
138
2
 
24
 
! Отговори
Смешни са преди 3 дни
Всеки ден виждам доста хора от Лигата на необикновените и не е имало случай някой да е нападнат или обиден , или каквато и да е демонстрация на "омраза" към тях. Виж неприязън може да предизвикат с постоянната си демонстрация на комплекси. Аз като съм плешив и се е случвало да отнасям някоя шега или подигравка, да направя Прайд на плешивите ??
137
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Действието на kokoшkътъ представлява състав на престъпление по НК - поругаеане на националните символи. Няма "ама не знаех, извинявайте". В Сливенския затвор, там ще оценят ЛГБТИ+ качествата й.
136
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Ха ха ха тая е супер не адекватна с промит мозък "стотици хиляди ЛГБТ хора в България" не повече от 1000 са, горката жалка работа.
135
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Не ми пука, кой къде го поема. Нито кой, какъв е. Просто да спрат да парадират с това. Имам познат от другия бряг, ами определено нещо им лопе дъската на тези хайванчета
134
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Колко гроша взе за тез глупости , аз цял ден блъскам за няма 50 лв и въпреки че ми идва не бих хвърлил знамето.
133
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Да каже целенасочена провокация ли ? Тез извинения ..
132
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
чак па обиди и заплахи...в общи линии почти никой не се интересува от ЛГБТИ хората, нито им нарушава правата, просто те много обичат да ни парадират и да ни се навират...
131
1
 
9
 
! Отговори
39 преди 3 дни
Ами сега(175) по-долу хубав въпрос е задал, ама д-р Гълъбова едва ли чете и пише тук.
130
1
 
14
 
! Отговори
Хан Крум преди 3 дни
Извинението се приема, ако една седмица метеш улиците във "Факултета".
129
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Защо отказваме да приемем различните, които са също толкова хора, колкото и нормалните? - Да сме наясно, всички сме различни нормални, другите различни явно са ненормални и трябва да си ходят при ненормалните. Как ще накараш нормален да съжителства с ненормален, м? Тва още не е изобретено аааааа всъщност го има го и се нарича затворено пространство за хора с психични разстройства ака лудницата. Следователно, да си решават проблемите в лудницата. Ясно?
128
1
 
31
 
! Отговори
НСИ преди 3 дни
Чак пък стотици хиляди...