IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Великденската трапеза "солена" – 300 лв. за агънце и салатка


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

25
опетков
преди 9 години
Харесвам 17 Не харесвам 4
Както и да го смяташ, трудно ще го докараш до 300 лв. Дори и в най-тежкия случай-цяло агне от 20 кг по 7 лв е 140 лв, зеленчука не повече от 20 лв и става 160 лв. Реално, дори да приемем че всеки ще изяде по 1кг месо по 15 лв прави 60 лв за четиричленно семейство. Със зеленчука - 80лв. Защо трябва да се измислят сензации, да се насажда тягостна атмосфера. Аман от пишман журналисти.
отговор Сигнализирай
24
garbage girls
преди 9 години
Харесвам 0 Не харесвам 2
Generals BB kaza Hittite selyani da hodiatna Zapad da miqt chinii , a umnite sofianci da hodyat da kopat na. provansa , vsqka glupost name officers e pred posledna .....................
отговор Сигнализирай
23
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 2 Не харесвам 7
ZENATA NA KILOGRAM AGNESHKO TRIABVA DA BADE V MAGAZINA MAKSIMUM 5-6 LV.HITRITE SELIANI OTNOVO NI PREEBAVAT.
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
PREPORACVAM SVINSKO MESO ZA GODGATAIAGNESHKO ZA DIADO POP.
отговор Сигнализирай
21
тжфюн
преди 9 години
Харесвам 8 Не харесвам 3
Аз произвеждам салати и ги продавам на 0.35 за бр. Наистина по това време не съм продавал на такава цена никога, но и никога не съм имал толкова загубени бройки. Стремя се да продавам направо на търговците на дребно, защото като мине стоката през търговците на едро, се получават такива цени като тези описани в статията, които са три пъти повече от цената, на която я продава призводителя, без да има никаква добавена стойност към нея.
отговор Сигнализирай
20
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 11 Не харесвам 3
Ягнето заклано и ракията отлежала,язе съм готов за Великден.Само козунацете не са готови,ама че омаам жената-белким се сети.
отговор Сигнализирай
19
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 4 Не харесвам 13
агнешкото заедно със свинското са най-вредните меса.
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 8 Не харесвам 4
Не ми е проблем да плащам по 15 лева килограма. Ама като знам, че реалната му цена е 10 лева на килограм? Няма, няма и няма. Да си го ядат те.Като му нормализират цените - тогава ще купувам. Най-много ме дразни, някой Кънчо да си мисли, че е голям тарикат. И ако това значи да ям любимия ми грах с кайма на великден, вместо агнешко - кеф ще ми е! Кънчовците да се пръскат от яд, по 50 лева на килограм да го направят, ако щат.
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 13 Не харесвам 1
Шефа ми не си зане парите, а знаете ли какво яде? От онези дебърцини на Маджаров на командировка и едни салами марка Пикок дето ги има в Лидъл- това е пълна отрова. Нямам думи!
отговор Сигнализирай
16
Kitov
преди 9 години
Харесвам 17 Не харесвам 3
Ден година храни! Това е символ-веруюто на българските "производители". Как може една келява салата да е 1.20 в Русе, а в Гюргево (Румъния) на един километър да е 45 ст. и то от сорта Копф, която е по-крехка. Или зеления лук - тук 60 ст., там - 40. Агнето ми излезе по 9 лв. килограма, готово разфасовано. А на веганите - яжте си моркови и салата и ще живеете 100 години, ама няма да усетите финия вкус на опечена агнешка кожичка....
отговор Сигнализирай
Новини