IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Фирмите нарушителки останаха без лиценз "Стара планина"


Обратно в новината

Коментари Коментари

88
PSP
преди 14 години
Харесвам 28 Не харесвам 3
А сега мошеническите фирми с отнетите лицензи разиграват медийната комедия "На кренвирша от чиста соя, подправките му пречат". Честито и на четирите СОЕпреработвателни фирми! :))) Да се готвят и другите.
отговор Сигнализирай
87
boby
преди 14 години
Харесвам 31 Не харесвам 3
Абсолютно правилно, като е стандарт и са го нарушили - вън, докато не си оправят бакиите. Малко ред да има и в тая държава ако може.
отговор Сигнализирай
86
Кайма
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
Всъщност се топи, но съвсме леко, защото все пак по свинксото има малко сланина. Но така е по-добре, защото ако няма сланинка каймата става много суха и ако правите кюфетета има опасност да почнат да се разпадат. Затова се слага малко по-шарено месо :)
отговор Сигнализирай
85
Готвач
преди 14 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
Точно така! :) Каймата става страхотна по този начин и не се топи (което е сигурен знак за наличието на различни от месо продукти)
отговор Сигнализирай
84
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 11 Не харесвам 2
Купувам от определена фирма и тя не е от гореспоменатите .Запалих се да купя Стара планина.Това, което ми направи впечатление,че във вкусовите качества няма разлика от обикновените им продукти.Дори напротив-по безвкусни са.Само цената е по- висока.
отговор Сигнализирай
83
Домакиня
преди 14 години
Харесвам 19 Не харесвам 2
Една стока щом я рекламираш, че е чисто месо то трябва да е само месо и сега ми излиза с управданието ,че поправките са виновни .За какво беше тая кампания да си купуват хората продуктите на Стара планина ,то излезе ,че всички са еднакви пуснат отначало на пазара добра стока и после давай колкото може ментета.Първо месото трябва да е Българско а не да внасят бракувано старо месо.Нали уж Стара планина трябва да си е всичко Българско.Отличен за мин.Найденов и дано все така да си гледа работата.
отговор Сигнализирай
82
Кайма
преди 14 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
Най-добре е сами да си правите каймата. Да речем за един килограм слагате около 600 грама свинско (по-шарено месце, не от сухото) и около 300 грама телешно (гледате да не е от това с жилите) и си го смилате сам или в магазина. Става иделана кайма, която излиза около 8-9 лв. килограма...не ви трябват готови ***, в които не знаете какво е слагано!
отговор Сигнализирай
81
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 17 Не харесвам 2
***, толкова ли са страшни мнеията ми, че ги триеш едно по едно.Ено от тях беше: За миналия път когато БеСеПарите плюеха, че нищо няма да им направят на производителите, а сега същите плюят защо пък са ги забранили.. Ай стига циркаджалъци, знаем, че *** преиначават истината, ама чак да сте смъртно опашени от няколко коментара......
отговор Сигнализирай
80
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
79
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 3
Значи, тая статия моето момче е за проверките на производителите по стандарт "Стара планина". И в същата тая статия, моето момче, пише че на някои от производителите по стандарт "Стара планина" ще им бъде отнет лиценза и те вече няма да могат да произвеждат по стандарт "Стара планина" разбра ли моето момче? Има едно място, казва се площад "Славейков", там продават една книжка, нарича се "буквар", та тази книжка е вълшебна - може да те научи да четеш и да разбираш за какво са статиите.
отговор Сигнализирай
Новини