IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Половината българско вино с неплатени данъци и съмнително


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

24
до 30
преди 11 години
Харесвам 7 Не харесвам 4
Хората в ЕС просто не са всички хора на земята!Хората в ЕС почват да пият в Слънчев Бряг ,а с каквото почнеш, с това завършваш.Ти му лепни премиум -хи левъл ,ала бала пусни висококачественото на цена над всичко останало и пусни по-ниско стандарт ,а те ще го смучат ,измисли 2-3 ритуала към това и ще стане номера.Текилата и солта ... продукт се продава с реклама ,не се оценка на експерти.Надявам се да си професионалист и да ти влезе какво имам на идея.
отговор Сигнализирай
23
Анонимен
преди 11 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
До 26Проблемът с продаването на ракия в ЕС (по мои много непрофесионални наблюдения) е, че хората там много рядко пият толкова висок градус като нас, основно заради стремлението им към дълголетие. Там такъв градус се пие по малко, след ядене, за което ракията не върви. Естествено има и страни, където това сигурно може да става, но за Германия, Франция и Южна Европа се съмнявам да почнат да употребяват ракия на общо основание, както е при нас.
отговор Сигнализирай
22
Robert M. Parker
преди 11 години
Харесвам 11 Не харесвам 3
Guys, много сте се объркали. В България се произвеждат гроздови напитки. Досега вино не съм открил да е произведено. При производството на вино все пак се изисква спазване на определена технология и поддържане на качество. Надявам се някой ден да се случи и в България. Като се появи тутакси ще бъде включено в Buyer's Guide. Поздрави и не се отчайвайте.
отговор Сигнализирай
21
Анонимен
преди 11 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Това да имаш национално питие ,дето има поне 10 естествени вариянта от най-върховно качество да спори с абсолютния лидер -коняка ,до най-екзотично дюлеви-кайсиеви , и суровина за него, от каквото ти скимне в изобилие ,а да пиеш спирт от царевица и ечемик и да ти се ослажда ,чак с гордост да казваш един бърбан и едно уиски.Е тая глупост при винарите е във френските сортове ,а не в българските ,аман от чуждопоклоничество и подражание.Защо да правя бренди на 1/2 от ***
отговор Сигнализирай
20
gogo
преди 11 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
Че така де, няма само Китай да ни внасят съмнителни неща
отговор Сигнализирай
19
Анонимен
преди 11 години
Харесвам 11 Не харесвам 4
Българина всеки ден лятото решението за богатствот му са пред него ама не се сеща.Шопска салатка с Ракия !Юруш държавните оранжерии и заливане на европеиския пазар и не само ,а и Руския и Арабския.Юруш държавата да патентова Ракията ,да и напрви реклама.Най-добрите френски *** ще се предадът пред 55 градусова винена ракия -дефакто пак коняк.
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 11 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
Ах, не може да бъде. Българското вино е най-хубавото вино, всичко българско е изумително и само политиците са виновни, че не могат предприемчивите производители на вино и други неща да просперират. Даже подозирам, че ГЕРБ са наели специални агенти, които са развалят българското вино и така да се получи геноцид на българските производители на вино!!!
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 11 години
Харесвам 23 Не харесвам 2
Спирт,захар,оцветители и ароматизатор ,малко желатин ,вода и готово...българско ,,вино,,
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 11 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
До 21Не, не го знаех това, макар че имам корен от лозарски район, но пък съм далече от производителските проблеми. Ами, какво да кажа ... тъжна работа.
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 11 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
До 18Хайде тогава (ако сериозно говориш), сподели малко ноу-хау, че в наше село ябълките се чудим как точно да ги изстискаме - на преса ли ги носиш, или ги биеш по дивашкия метод с чук, или пък ги ръсиш със захар (което сигурно е смъртоносно за пиене после)?
отговор Сигнализирай
Новини