IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Мамят ни повече с колбасите, отколкото със сиренето


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

16
Овенчо
преди 8 години
Харесвам 35 Не харесвам 3
Aбе това не са крави майки ,т,ва са крави прабаби ,смях крава на 15 г. като телешко.Ще ядем вносно агнешко щот родните политици и приватизатори е....ха майката на родното овцевъдство .Преди 90 та година само в Сакарския край откъдето съм имаше около 150000 овце- в общ.Свиленград,Харманли,Тополовград и Елхово и то в ТКЗС ,в частните стопанства вероятно още толкова ,хранехме арапите,Русия и половин Европа .Всеки май пълнехме тировете с агнета за Арабистан.Сега ядем ***.*** политици.....
отговор Сигнализирай
15
обобщаване на темата
преди 8 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
с въпроса на Анонимен 4 - "Има ли нещо, с което да не ни мамят!? :-)Дами и господа журналисти? :-)"Накратко - няма! Само лъжите им са откровени! Само една от тях е истина - "шъ въ опрайм!"
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 26 Не харесвам 0
рецепта за сух шпек от рекламирана марка , която няма да споменавам с цена около 15 лв - вода , желиращ агент от червени водораасли , имитация на сланина на основата на палмова мазнина , соя(ГМО) , грах (ГМО) , около 40-50 % месни отпааци , предимно смлени кожи , косто брашно , кокоши крака и човки , перушина , карантия и какво ли още не . При положение че месото струва около 5-6 лв . , колкото и некачествено да е то , трябва ли продукт направен от отпадъци да се продава за 15-20 лв ?
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 20 Не харесвам 1
тази година качественото грозде се изкупуваше на едро на цени от 25-30 ст . килограма , от килограм грозде излиза около половин литър вино , аз лично купих малко над 2 тона , които разделихме с приятели . Освен вино от джибрите правя и ракия . Та колко казахме че струва бутилка вино ? Особено като се има предвид че това , което се продава в бг. за 5-7 лв. бутилката всъщност е пълен *** и всъщност е трето вино от материал . също не смятам че шпек в който няма месо трябва да струва 15 лв
отговор Сигнализирай
12
Bambi
преди 8 години
Харесвам 7 Не харесвам 11
11
свинаря
преди 8 години
Харесвам 11 Не харесвам 4
До 14За да ти излезе под 1 лев за литър сигурно купуваш гроздето на 20 стотинки за килограм. Айде по малко с лъжите
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 16 Не харесвам 3
Живеем в царството на ментетата .да ви е сладко.Тяхнатаммм
отговор Сигнализирай
9
До 11
преди 8 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
И какво тогава правят с мъжките?
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 13 Не харесвам 4
То ама и нащи животновьди така надуха цените, че само Бойко Волен Мико Меглена да могат да си позволят да си купят крехко месце! А за нас, само филийка с мас...
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 29 Не харесвам 0
Тайната на всички колбасари е да задържат водата в месото. Лично съм виждал как една кафяна лъжичка от тайната смес, прави триста грама вода на желе. Така каймата например се продава за три лева килограма.
отговор Сигнализирай
Новини