IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Хлябът поскъпва, а пшеницата - не, какво движи цените?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

29
Веселинъ 7112136860
преди 3 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Умолявам всички мои братя и сестри етнически чисти българи да послуат съветът ми. Вземете пример от нашите по чест и участ братя и сестри Китайци и Индианци от Америка и се хранете с ориз. Оризът стабилизира стомаха и преи на издувнията,които днес се наблюдават след консумация на пълен с химия хляб. Търсете класически кръгъл ориз и избягвайте ориз "басмати", който е абсолютна лабораторна гавра. С един пакет ориз можете да се храните няколко дни. Ютуб- como hacer el aroz.
отговор Сигнализирай
28
презедент
преди 3 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
Га хвърляхте яйцата не рИвахте сега ще ми ядете ...юмручето
отговор Сигнализирай
27
Сифилисчо
преди 3 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Все още съм го сложил на изчакване, но кривата на разходите от мини хлебопекарна почва да изглежа по добре от тази на закупеният хляб.
отговор Сигнализирай
26
Веселинъ 7112136860
преди 3 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Аврам лихвара и Моисей извратеняка движат цените.
отговор Сигнализирай
25
До 25
преди 3 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
За съжаление и това не е решение. Масовите сортове вече не са тези, с които ставаше хляба, от времето когато беше по истински.Но поне останалата химия която пробутват в пакетираното брашно, ще липсва.
отговор Сигнализирай
24
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 17 Не харесвам 0
Трябва да ви кажа че освен хлябът в магазините, брашното в пакети също е фалшиво и е пълно с добавки и консерванти. Дори и да си правите домашен хляб той пак е лошо качество въпреки че е малко по добър от купешкия. Единствения начин да ядете истински хляб е да су купите сурова пшеница директно от производител да си я смелите сами. Нямате си идея какъв вкусен хляб става от прясно смляно пълнозърнесто брашно в което няма никакви добавки. Това е хлябът който са яли едно време хората.
отговор Сигнализирай
23
An
преди 3 години
Харесвам 16 Не харесвам 1
Цените се движат на горе от лакомията на всички търговци и производители!
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
не съм сигурен плиткоумните коментари от тролчета ли са или наистина са толкова задръстени някои хорица...
отговор Сигнализирай
21
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Че да няма само панелките в Шопско да поскъпват? Панелката скочила 5%, леба скочил 8%, хахаха.
отговор Сигнализирай
20
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
За последните примерно 20г., хляба загуби много от качествата си. Постепенно това го изхвърля от позицията която имаше на трапезата ни.Вероятно скоро ще го продават в вакумирани опаковки по 3-5 филийки, с трайност поне месец.
отговор Сигнализирай
Новини