Пчелно млечице представлява секрет от горночелюстните жлези на "пчелните кърмачки" В този продукт присъстват всички вещества, необходими за изграждането на живия организъм. Препоръчва се при изтоюение от различен характер (нервно, сексуално, след тежка болст и пр. ) Забавя образуването на атеросклерозни плаки в кръвоносните съдове и нормализира кръвното налягане. Разумно е да се приема в мрачни и студени дни, защото повлиява благоприятно за възстановяване на МЕТАБОЛИЗМА на човека!
отговорСигнализирай
13
Анонимен преди 2 месеца
80
Взахареният Мед удължава живота. ХАПВАЙТЕ ПЧЕЛНИЯ ЕЛЕКСИР ЗАЕДНО С ПЧЕЛНАТА ПИТА. "Ако изпитвате глад за сладко, по-добре хапнете лъжичка мед вместо бомбони, вафли, близалки и други захарни примамки". Неслучайно напоследък ги наричат "джънк фут" (най-общо - лоша храна) Продуктите от рафинирана захар са източник на безплодни калории, а медът представлява букет от необходими за организма вещества. Праисторическия човек боготворял меда като "дар от небето" и "елексир на младостта"!
отговорСигнализирай
12
Анонимен преди 2 месеца
65
Митове за Меда: Мит (3) - Медът в магазина е изкуствен! Това не е истина. Ако бурканчето е написано, че той е естествен, то той е такъя. Съвсем е друго когато производителите правят така, че медът дълго време се съхранява в течно състояние и не се "взахарява" понеже добавят към него консерванти. Понеже медът е гъст е трудно да се разпределя автоматически по бурканчетата в консервните заводи, те го подлагат на термична обработка с филтри и ползата от него за нашето здраве е минимална!
отговорСигнализирай
11
Ей преди 2 месеца
75
Зада не губите пари пуснете меда на по ниски цени,на пазара от пройзводител колкото в магазина.
отговорСигнализирай
10
Анонимен преди 2 месеца
51
Митове за Меда: Мит (2) "Здраво Питие - горещ чай със мед" За съжаление медът в горещ чай не само, че е безполезен но е и опасен! Става дума за това, че при нагряване до 60 градуса целзий у над него в него се образува опасно токсично вещество - хидроксиметил - фуфурол. Тази отрова е способна да се натрупва в черния дроб, а любителите на чайове регулярно пият горещ чай с мед и рескуват да получат ракови образувания в стомаха и червата. Затова мед може да се добавя само в топъл чай, а не в горещ!
отговорСигнализирай
9
Анонимен преди 2 месеца
121
Купувам си от производителя, който иска да ходи в магазина
отговорСигнализирай
При това, за меда от магазините казват, че е смесен по-евтиния украински мед.
отговорСигнализирай
6
Анонимен преди 2 месеца
100
Митове за Меда: Мит (1) - Медът губи ценните си качества след като се взахари. Но истината е друга! Медът практически не е способен да се разваля и съответно да губи своите изцерителни свойства. Но и затова срокът за съхранение е неограничен. Всякакъв вид мед кристализира, но в зависимост от сорта "захаросването" продължава от 3 седмици до 3 месеца. Даже ако видиш на пазара или в магазина след 1-ви октомври не кристализиран "взахарен" мед, значи е фалшив. Ако не се е взахарил значи е фалшив!
отговорСигнализирай
5
до 1 преди 2 месеца
80
нямаш шанс . ще ти го продадат на магазинска цена ( може с 1-2 лв по - ниско ) . все пак затова ги гледат .... нормално
отговорСигнализирай
преди 2 месеца
преди 2 месеца
преди 2 месеца
преди 2 месеца
преди 2 месеца
преди 2 месеца
преди 2 месеца
преди 2 месеца
преди 2 месеца
преди 2 месеца