IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Категорично: В нашите кренвирши няма месо, правят се от пратове и всякакви боклуци


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

15
Зозо
преди 6 дни
Харесвам 9 Не харесвам 2
Като подаграджия приключих с месото. Само овче сиренце от един дядик в балкана. Ама го дава 25лв. килото.
отговор Сигнализирай
14
Програмист
преди 6 дни
Харесвам 28 Не харесвам 3
- Татко, сладоледа по-полезен ли е от кремвиршите? - И цигарите са по-полезни от кремвиршите.
отговор Сигнализирай
13
Програмист
преди 6 дни
Харесвам 27 Не харесвам 2
Ако си ял кремвирш - ял си всичко!
отговор Сигнализирай
12
ЧИ КО ТОЛКО?
преди 6 дни
Харесвам 12 Не харесвам 12
ЯЖТЕ КРЕНВИРШИ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА, ПП-ДБ, МЕЧ, ВЕЛИЧИЕ И ВЪЗРАЖДАНЕ.
отговор Сигнализирай
11
коментар
преди 6 дни
Харесвам 12 Не харесвам 8
Аз пък се питам, дали ако случайно почнат да се произвеждат кренвирши от месо, цената им няма да скочи драстично и така да не са достъпни са масовия консуматор? Дали и това не е целта на този г-н дето незнайно защо е тръгнал да обяснява неща които са известни много отдавна на всички.
отговор Сигнализирай
10
дезинформатор
преди 6 дни
Харесвам 38 Не харесвам 1
Амда. То да бяха само кренвиршите. Тук и плодовете и млеката и разните му вафлички, сирена, натурални сокове...няма нищо истинско в тях. Погледнете соковете. Двойна по-скъпи отпреди 2-3 години с двойно и тройно по-ниско съдуржание на концентрат. Аз останах удовен, как ми продават натурален сок с 12-13% съдуржание! Тое бистра водичка с малко ароматизатор дефамто!
отговор Сигнализирай
9
куриер
преди 6 дни
Харесвам 35 Не харесвам 3
Разтоварвам такива през ден по производители на "месни" продукти. В чувалите нещо бяло, смес от прах и конци. Мирише апетитно , само скари пред очите ти. Това било "месото". В цеха като аптека - място, което никога не е виждало месо в суров вид. И те работниците си казват де - от 10 години съм тук, месо не съм пипвал. А луканките зад него висят Имам позната при кренвиршите -ако ти кажа, каза, от какво ги правим, ще си изповръщаш червата, знам че ги обичаш и често си правиш с кашкавал на скара.
отговор Сигнализирай
8
анонимен
преди 6 дни
Харесвам 34 Не харесвам 2
А в сирене, кашквал и кисело мляко, колко е истинското мляко или го караме само на сухо?
отговор Сигнализирай
7
Елементарно Уотсън
преди 6 дни
Харесвам 4 Не харесвам 17
Има опаковки по три кремвирша. Ако е под 2.50 не купувам. За да е истински трябва да е около 1 лв на кремвирш.
отговор Сигнализирай
6
Елемаг
преди 6 дни
Харесвам 13 Не харесвам 6
Ми самите производители си направете кланици и продавайте ве?Кой ви е спрял...Извиненията като едно време със зеленчукопроизводителите.Доста затвориха веригата от засаждане до продаване със собствен пласмент и се радват на печалби,ние се радваме на домашно.Имаш 100 животни на година с 20-30 телета всяка направи си транжорна,кво ревечш само.Отдавна си има земеделски със собствен пласмент ,продукция и магазини!!!
отговор Сигнализирай
Новини