Ама пъстърва с кисело зеле ми звучи като баклава с лютеница!Така мислят малките деца!Че като събереш на едно място две хубави неща,и ще се получи трето още по-хубаво!Да,ама не!
отговорСигнализирай
12
Анонимен преди 4 години
23
Хубаво предаване. Любимо ми е, защото обичам да готвя. Ама сега като фалираха ресторантите как ще се реализира победителят? И кога?
отговорСигнализирай
Ако искате да гледате предаване с вкусно направени ястия, гледайте "Турска кухня с Рефика" по 24Kitchen. Страхотно готви тая мацка и рецептите и начините й на готвене са невероятни.
отговорСигнализирай
9
Шефмеф преди 4 години
110
Стига глупости. Дроб с какао, аспержи и фенел и цвекло с пуканки ..моля ти се Това са пълни измишльотини. Винаги ми се е искало да видя как някой си изяжда чинията с тези ***, а не само да опитва и да се превзема. Всеки втори стана шеф готвач и всеки трети с предаване. Отделно тези предавания с крещене и готвене за време по Американски модел са точно толкова изкуствени, колкото и "шефовете" и ястията в тях. А пък Chef Мартин Николов от къде да сме сигурни, че не е някакъв мияч на чинии.
отговорСигнализирай
8
Чикатин преди 4 години
63
Защото неуки човече, пак ти казвам , как гледаш и ти харесва, нещо което не разбираш и е светлинни години далече от тебе и 90% от зрителите? А това, че ти се чустваш възвишен гледайки как се бъркат аспержи говори само за комплексите ти .И най-лошото, е че не го разбираш....за теб това е в реда на нещата...това е тъжното приятелю. А мааш боб пред телевизора нали? :)
отговорСигнализирай
7
Чикатин преди 4 години
114
до 8, Нямаш достатъчно капацитет , за да разбереш, което те оправдава донякъде. Националната ни кухня няма нищо общо с бълвочите, които се готвят по тия предавания...''Миди Сен Жак''??? Когато гледаш предаване и не можеш да се отъждествищ по никакъв начин то си губи смисъла и става скучно. Баба ти се мусове е правила и аспержи. Не с еправи ан интересен и не викай ***, защото ти спадаш към същата тая категория.
отговорСигнализирай
6
До 4 преди 4 години
80
Ние не си ближем пръстите. Ползваме салфетки. Па вие каквото щете правете, само не ме агитирай да развалям шарана с кисело зеле, или пък зелето със шаран.
отговорСигнализирай
5
БургаШки лешпер преди 4 години
160
Най-лесно се прави като изхвърлиш пъсървата и сложиш свински гърдички!
отговорСигнализирай
4
Анонимен преди 4 години
191
Пъстърва с кисело зеле???? WTF?Все едно да си намажеш вафла с горчица. Няма такава гусна комбинация!Тия у ред ли са?
отговорСигнализирай
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години