IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Дженифър Анистън - година любов с лорд Честърфийлд


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

14
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
Бирата върви с крехко изпържени картофки, много малко сол, но повече чер пипер и надробено натурално сиренце.
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 19 Не харесвам 0
Според мен сливовата ракия е най-добрата, въпреки, че Сливенската Перла има изключителен вкус. Препоръчвам ви сливова, двойно преварена с балкански билки - елексир.
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Пиринското пиво е много добре стабилизирано и го препоръчвам на всички.
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 21 Не харесвам 0
Не слагайте много захар на виното. Тази година лятото беше сухо и гроздето има висока захарност. Освен това ако слагате много захар от това боли глава, а също може и да имате киселини в корема.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
А Пиринско не ти ли харесва?
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Преди години шуменското пиво беше най-доброто у нас. Но през годините го развалиха. Сега на мен най-ми харесва Загорка.
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 15 Не харесвам 0
Българското приготвено зеле е една супер-храна. Ниска на калории храна, с изключително много витамини и антиоксиданти.
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 13 Не харесвам 3
"Дърта кифла" - и ти ще одъртееш, няма да се забави.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 13 Не харесвам 2
Когато стане зелето трябва да си споделяме идеи какви гозби и салати стават най-добре с него.
отговор Сигнализирай
5
За зелето не...
преди 3 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
До 1 ... знам,ама за виното-каче!
отговор Сигнализирай
Новини