IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Франция намалява съдържанието на спирт във виното


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

9
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Review la ***=къса пола - на френски
отговор Сигнализирай
8
Коментатор
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Ех, ако ги нямаше коментарите в днес.бг, денят ми нямаше да е същият! :)))
отговор Сигнализирай
7
Спиртовар
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Група анонимни учени от БАН установиха подобен климатичен проблем и при българските сливи. Сега разработват проект за намаляване на градуса на българската сливова ракия. За гроздовата ракия чакаме франсетата да излязат със становище за гроздето и ще го приложим и тук.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
Ало, списващия статията, откога в гроздето има спирт, че "ще понижават нивото на спирта в плода":)))))))***, я се научете да правите правилен превод ,а редактора ви да мисли докато ви чете, че то така ще излезе , че след чепка грозде ще иамте 1,5 промила алкохол в кръвта:)))
отговор Сигнализирай
5
0
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
безалкохолно вино във Франция има от 15 години, що за глупости пишете пак.
отговор Сигнализирай
4
Винарка
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
В допълнение към коментара на Винаря Незнаен, безалкохолно вино си има и днес, така че тези учени май само се чудят с какъв "интересен проект" да си запълнят времето, че и дегустация да падне :)
отговор Сигнализирай
3
льо винар
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
тут лю вин тут лю мин тут лю джин
отговор Сигнализирай
2
Аматьор ценител
преди 14 години
Харесвам 10 Не харесвам 3
Дреме ми. Българското вино е най-доброто от изглед цена/качество. От Търговище е много добро(не съм от там).
отговор Сигнализирай
1
винар незнаен
преди 14 години
Харесвам 22 Не харесвам 2
Дано да създадат и безалкохолна ракия ! Свалянето на градуса на виното,при запазване на всичките му качества се постига с добавяне на вода в гроздовата каша. Това го знаят всички винари от има-няма 5-6000 години. Сигурно групата френски учени са взели яка субсидия за да открият за пореден път топлата вода.
отговор Сигнализирай
Новини