IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Шоколадът – новата "суперхрана"


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

77
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
MarZipan, пиле, с Z
отговор Сигнализирай
76
Luebecker Marcipan
преди 13 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Iajte samo macipan!!!MMM Lecker! Mozart kugeln!
отговор Сигнализирай
75
Зиг
преди 13 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
Тази статия май Уили Уонка я е писал. :)
отговор Сигнализирай
74
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 9 Не харесвам 5
Де да беше направено това изследване не в САЩ, можеше и да има зрънце истина в него. Но точно в САЩ - страната, в която почти цялата селскостопанска флора е съставена от ГМО... Много ясно, че резултатите ще бъдат такива. Вносното какао има много по-голяма част природни вещества, отколкото произведените в САЩ плодове, които пък са изменени така, че да дават количесто за сметка на качеството. По-жалкото е, че тяхното лоби и у нас ще доведе до такава реколта.
отговор Сигнализирай
73
Цървулан
преди 13 години
Харесвам 21 Не харесвам 2
Полезно е какаото, но само то. Нищо друго, което има в шоколада не е полезно. Захарта е вредна, ГМО соевите протеини никой не знае вредни ли са или не, както никой не знае нищо реално за ГМО въобще и последиците от него. Както са вредни и консервантите в млечните шоколади. Ако искате полезно - какао, сурово стрито на прах и си го правете на напитка, но истинско какао, не смесено със захар, мляко или квото и да е. А още по-добре - Зелен Чай.
отговор Сигнализирай
72
Бо
преди 13 години
Харесвам 33 Не харесвам 1
Да бе, цената на какаото се вдигна - и хоп, шоколада стана най-полезен! Айде, нема нужда - не ядем доматите с коловете!
отговор Сигнализирай
71
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
А кой им плаща на тези учени?
отговор Сигнализирай
70
бухал обича шнапс
преди 13 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
Ха, фабрика за шоколад прави проучване колко е полезен шоколадът - параграф 22. Готвят се за идващата шоко-криза - поради политически причини най-големият производител на какао спира износа и цената се очаква да скочи... Затова е важно лелките-здравословнички да бъдат уведомени за антиоксидантите. Нали целта е да живеем вечно, затова мухайте всичко, обявено за полезно.
отговор Сигнализирай
69
one*million
преди 13 години
Харесвам 31 Не харесвам 0
Статията е най-добрата форма на понятието "посредствена журналистика"! Де факто учените са открили че не шоколада а какаото е полезно за здравето (нещо което се знае от хиляди години) а драскачите пишат че шоколада бил такъв което е абсолютна глупост. А освен какао (нормалният шоколад който ядете има около 32% какао) шоколада е пълен със захар и други "стабилизатори" така че тъпченето със шоколад определено няма нищо общо със здравословно хранене. Ако естествено не предпочетете черен шоколад 85%
отговор Сигнализирай
68
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 27 Не харесвам 0
Както американските специалисти внушиха на хората през 80-те, че за да отслабнеш трябва да намалиш мазнините и да увеличиш въглехидратите. И ето го резултата не закъсня - дебели американци с много болести. И плащат милиарди за здравеопазване, а стават все по-болни.
отговор Сигнализирай
Новини