IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Трансмазнините повишават риска от инсулт


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

3
edna
преди 12 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
СПОКО С ТЕЗИ ЦЕНИ ,КОЙ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ТРАНСМАЗНИНИ.,ОЛИО И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ МАЗНО...НЯМА ДА УМРЕМ,ЩЕ СЕ ГЪРЧИМ БЕЗ ТОК,ПАРНО И ХРАНА.,...СПОКО......НЕ НИ МИСЛЕТЕ ТОЛКОВА,ОТДАВНА НЕ ЯДЕМ ПЪРЖЕНИ КАРТОФИ И ПЪРЖОЛИ ОЩЕ ПО МАЛКО...
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Маргаринът,защото при термичната обработка на течните растителни мазнини те стават твърди но се променя конфигурацията от цис в транс.Тоест променя се разклонеността на веригата.Тъй като мазнините са част от клетъчната мембрана неестествените мазнини имат неестествена структура и пропускливост.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Е,добре де!Ама кои са трансмазнините?ТЕЗИ ,КОИТО ГИ ДОСТАВЯТ С ТРАНСПОРТ ЛИ?Значи транспортирани картофи доставени с мазнина!Това разбирам от снимката-ха,ха хааааа!
отговор Сигнализирай
Новини