IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Любими храни ни докарват 200 болести


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

19
макето
преди 9 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
тоя готвач е за трепане как може да изгори ребърцата така повтарям противоконституционно епп нека тия умници докторите да пробат да не ядат па да ги видим коко болести ке си докаратайде наздраве кило винце преди закуска предпазва от диабет
отговор Сигнализирай
18
СЕЛЯНИН
преди 9 години
Харесвам 27 Не харесвам 1
1. АЗ НЕ СИ ИЗПИЧАМ ПЪРЖОЛКИТЕ, КАТО ТЕЗИ НА СНИМКАТА - ИЗГОРЕНИ СА.2. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ ПИЙВАМ РАКИЙКАТА СЪС САЛАТКА, А С ПЪРЖОЛКИТЕ - ВИНЦЕ ИЛИ БИРИЧКА. (КОНСУМИРАМ ГИ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ - ГРОЗДОВ СОК).3. ВСИЧКОТО ТОВА Е ДОМАШНО ПРОИЗВОДСТВО.4. НА ВАС УЧЕНИТЕ ЩЕ ВИ КАЖА, ЧЕ СТАТИЯТА ВИ Е "ДРЪН, ДРЪН, ЧЕ ПЛЯС".5. ПАК СЕ ОПИТВАТЕ ДА НИ МАНИПУЛИРАТЕ ЗАЩОТО НЯКОЙ ВИ Е ПЛАТИЛ ЗА ТОВА...6. ОТ МЕН МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ...
отговор Сигнализирай
17
ВХ
преди 9 години
Харесвам 4 Не харесвам 26
Месото е най-вредната храна. По-вредно е от цигарите и алкохола. Освен това животновъдството е най-замърсяващият отрасъл, т.е. най-вреден е за околната среда. Но, рекламата си е свършила работата. Никой не иска да вярва на това, затова всеки ден се самоубиваме.
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 26 Не харесвам 0
Кой плати да се пишат глупости?КОЙ?!
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 47 Не харесвам 1
С тия торове и отрови, дето ползвате, вместо зеленчуци и плодове, спокойно може да зобите реактиви от химична лаборатория. Имат същия ефект!
отговор Сигнализирай
14
Учен
преди 9 години
Харесвам 28 Не харесвам 0
Оксидирането е химичен процес, който няма как да се "прикрепи" към месото. И Анадолу медицински център явно е много престижен, само дето в научните среди е абсолютно неизвестен.:-)
отговор Сигнализирай
13
онбашията
преди 9 години
Харесвам 34 Не харесвам 3
на кого да вярваме, на инстинктите си, градени милиони години от природата, нашепващи ни че барбекюто е супер, или на очилати зубрачи които са яли бой в училище и вероятно са още девствени?
отговор Сигнализирай
12
МРАВКА
преди 9 години
Харесвам 39 Не харесвам 2
НЕ Е ПРИЧИНА ПРИГОТВЯНЕТО НА ХРАНАТА ,А ОТ КАКВИ *** И ХИМИКАЛИ Е НАПРАВЕНА.ЩО ЗА МЕСО СЕ ПРЕДЛАГА НА ПАЗАРА? НАШЕТО БЪЛГАРСКО ЖИВОТНОВЪДСТВО БЕ УНИЩОЖЕНО ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 25Г. ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА С.А.Щ. И Е.С. ВНИСАМЕ ВСИЧКО ЗА ЯДЕНЕ НЕЗНАИНО ОТ КЪДЕ С ОЩЕ ПО НЕЗНАИНО КАЧЕСТВО.ВСИЧКОТО МЕСО И КОЛБАСИ СА ОТРОВИ С БАВНО ДЕИСТВИЕ.НЕ НАПРАЗНО ДЕПУТАТИ И ПОЛИТИЦИ НЕ КУПУВАТ НИЩО ЗА ХРАНА ОТ МАГАЗИНИТЕ.ЗА ТЯХ ИМА ПРОВЕРЕНИ ХРАНИ,НАЛИ СА НИ МНОГО ЦЕННИ!
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 21 Не харесвам 0
То като ги слуша човек, в Ангола е най-здравословно. Може би, затова е тоя стремеж, толкова години, да ни изравнят стандартите.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 66 Не харесвам 1
Не облъчвайте народа с глупости,спрете химията по магазините с която ни тровите.Искам си истинската храна която беше при бай Тошо.Дядо ми е ял мръвки с питка,сирене,колбаси,боза,вафли и т.н истински и е пил истинска лимонада и живя до 94 год
отговор Сигнализирай
Новини