IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Хлябът и дъвките – опасни за здравето!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

25
Krin
преди 8 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Samo hliab Sofia e opasen.
отговор Сигнализирай
24
Az
преди 8 години
Харесвам 28 Не харесвам 2
Аз пък мисля , че бедността заради която се яде много хляб е значително по-опасна
отговор Сигнализирай
23
vlady
преди 8 години
Харесвам 14 Не харесвам 4
До Анонимен 28Глупости! Титанът се окислява още при стайна температура, но оксидният слой е тънък и плътен и предпазва метала от корозия. Над 400 градуса окислението става доста интензивно. Титановият диоксид се среща в природата като минералите рутил, брукит, анатаз. Също се срещат и смесени оксиди като илменит. Титановият диоксид не се разтваря във вода и разредени киселини и основи съответно не се всмуква в червата и се изхвърля непроменен от организма.
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 8 Не харесвам 5
"Дейли Мейл". Намерих проблема в твърдението - жълта преса прави новини.E171 е инертен, не прави реакция с нищо в тялото! Стига жълти новини!
отговор Сигнализирай
21
Иван
преди 8 години
Харесвам 49 Не харесвам 1
Чакайте малко,че нещо не схващам..... хем храните се тъпчат с всякакви *** от Менделеевата таблица и са доказани че са вредни за хората, хем продължават производството на тези храни и няма осъдени че тровят народа с химикали..... то сигурно производителите на хероин ако си плащаха данъците то и наркотиците щяха да се легализират...... да им е..а майката на управляващите!
отговор Сигнализирай
20
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 31 Не харесвам 5
Титаниевият диоксид не съществува в свободно състояние в природата, защото няма какво да даде толкова енергия за получаването му. Титаният е практищески неокислим метал. TiO2 се получава изкъствено и е напълно инертно вещество (не влиза в химична реакция). Опасен е само ако се вдишва, но попаднал в храносмилателната система излиза безучастно от арганизма. Не всявайте излишна паника. За сметка на това не съм видял една статиа за аспартама, ацесулфама, захарина и кармина, които са много по-опасни.
отговор Сигнализирай
19
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 32 Не харесвам 1
Вчера в един друг сайт бяха написали същото но в друг вариант. Една година работих в хлебопекарна и съм навътре в нещата. Мога да ви кажа даже как от 100 гр. брашно се прави 550 грама хляб. Не само тази дабавка се използва има и още и още и още. Но нама да ми стигтан символите да ги опиша. Само ще ви кажа не купувайте банички кифли и хляб от колониите наречени магазини. Купете си домашна хлебопекарна брашно правете си домашен хляб с вода и мая има рецепти и за кифли и банички!
отговор Сигнализирай
18
miko
преди 8 години
Харесвам 31 Не харесвам 1
Сега разбрах защо купешкия хляб е като дъвка!
отговор Сигнализирай
17
До 17
преди 8 години
Харесвам 25 Не харесвам 3
Искаш да кажеш че няма проблеми да ни тъпчат с титаниев диоксид.. След време когато намерят по-евтин заместител веднага ще се появи "независимо"американско изследване и ще каже колко бил вреден.... за да се освободи ниша за следващата отрова която ще е по евтина за западните отровители
отговор Сигнализирай
16
Левски
преди 8 години
Харесвам 2 Не харесвам 3
До Питащ Имаше, имаше!
отговор Сигнализирай
Новини