IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

9 грама колбаси носят по-голям риск от рак на гърдата


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

19
JJivanov geolog
преди 7 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
Подобни оръжия се ползват срещу хората вкл за причиняване на рак ,пневмонии ,грип .Оръжието е известно от древноста на мулти спектрални снимки се вижда много добре като УСукан конус с торсионна целеуказваща срещу поразеното вече място/вижте доклад до WHO birdflu177/birdflu179.Изпробвано лечение с кисело мляко хума минерални бани в чисти басейни без химия.МНого висок ефект постигнахме с прополисови лосиони плюс елексири на академик Хлебаров ./3 и 5/ с лосиона пръскаме от дистанция поразената
отговор Сигнализирай
18
JJivanov
преди 7 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
Провеждаме ежеденвни проучвнаия за опасни причинители на тежки увреждания при хората.НАй висок риск за рак на гърдите имат всички жени носещи сутиени.Опасното горно исключително вредно бельо е въведено като мода масово след исключително жестоката първа световна война с цел блокиране на раждаемоста у европейските човешки майки.Колегите да видят на инфрачервени снимкки .виолетово обагрени места по гърдите на жените са места засегнати от опасно оръжие на военно терористичната и полицейска мафии
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
Какво да ядем? Месата тъпкани с антибиотици и хормони, яйцата, млякото, сиренето, зеленчуците - с ужасен вкус.Палмово масло и в детските бисквити.
отговор Сигнализирай
16
Р
преди 7 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
При производството на пшеницата -химия. При производството на фуражите за хранене на животните -химия. При производството на саламите пак химия. И всичко това се натрупва в нас.
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
Истината е, че някои колбаси са с неприятен вкус и кой знае какво има в тях. През годините се доказа, че голяма част от родните производители на хранителни продикти заради печалбата са готови да вложат в тях какво ли не! Безмилостни са. Да припомням ли последната сензация с маслата? Май само от една марка може да дадем на детето си без страх. Засега! А хлябът, сиренето , млеката?09
отговор Сигнализирай
14
как точно заблуждава
преди 7 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
Много е просто, ако шанса да хванеш този рак е да речем 8% , след консумация на месо става... 9%. Само, че това не звучи особено впечатляващо. За това "риска се увеличава с 15%". Шок и ужас! Това е стара журналистческа практика, крайно време е да го обясни някой с понятие от статистика.
отговор Сигнализирай
13
!
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
До д-р ИсняНе - в Африка средната продължителност на живота е 40 години, което е преди средното време за развитие на рак - 50 години.
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Да се чуди и мае човек как човечеството е оцеляло ядейки обработено месо 20000 години, че и повече ...
отговор Сигнализирай
11
някой
преди 7 години
Харесвам 17 Не харесвам 1
Добре де, щом са толкова вредни и причиняват рак, то забранете тогава всички опасни съставки в колбасите!И нека това да стане държавна политика, а не като щраусите управляващите да си крият главите и да не вземат отношение.И не е необходимо да преследват всяка месопреработвателна фирма, а да забранят и контролират най-вече вноса на отровите, защото на всички нас е ясно, че се внасят всякакви *** от цял свят.Господа управляващи, вие сте на ход! Очакваме от вас да бъдете отговорни!
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 13 Не харесвам 2
и що ги продавате
отговор Сигнализирай
Новини