IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Опасната комбинация от храни: Риба и мляко!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

20
До: 19
преди 6 години
Харесвам 1 Не харесвам 3
Ще споделиш ли рецептата,звучи интересно,направо лигите ми потекоха.
отговор Сигнализирай
19
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 12 Не харесвам 6
Вчера правих таратор, *** не сложих мляко, щото нямах краставици. Чудя се дали в бъбреците или в черния дроб ще ме е ударило?
отговор Сигнализирай
18
разконсерватора
преди 6 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
като я гледам лелята си пощипва от мръвката
отговор Сигнализирай
17
разконсерватора
преди 6 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
тая леля от снимката да внимава как пипа консервите че после може и аз да ги ям
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Не мога да схвана обаче защо мляко и риба е забранено .В тази статия пише че случаите са малко но сигурни .Та десерта не може да бъде млечен продукт - крем карамел например .А таратора трябва да е без мляко като предястие .
отговор Сигнализирай
15
Xa-xa-xa
преди 6 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
До кRazsipah si rakiqta eiiiiiii :D
отговор Сигнализирай
14
к
преди 6 години
Харесвам 9 Не харесвам 4
До Анонимен"Керамика,стъкло,глинени съдове са за предпочитане."аз като си купя ГМО мляко от магазина веднага го насипвам в кози мяхове, щото съм еколог и се боря срещу глобалното затопляне
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 17 Не харесвам 4
Ял съм риба и мляко и нищо не мисля стана.
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 15 Не харесвам 2
Няма комбинация на неотровни храни от която да се отровите. ( Изключение: някои видове иначе ядливи гъби с алкохол или след алкохол.)
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 7 Не харесвам 3
Ако може просто избягвайте пластмасови,найлонови,метални съдове,метала взаимодейства с кислорода,а някои метали се окисляват бързо,така са се натравяли римляните преди векове,от метални чаши.След отваряне на консерви,веднага пресипвайте съдържанието в керамика или стъкло.Керамика,стъкло,глинени съдове са за предпочитане.
отговор Сигнализирай
Новини