IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Кой вид хляб е опасен за здравето ни?


Обратно в новината

Коментари Коментари

14
Анонимен
преди 1 месец
Харесвам 0 Не харесвам 0
Мая или квас, естествено мая, дъхава и полезна.:))
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 1 месец
Харесвам 0 Не харесвам 0
Къде отиде ненарязаният/цял/ хляб отпреди ковидо. Вкусен, ароматен, просто хляб. Най хубав е белият, триците са за фураж на преживните. Фибри от домати, краставици и подобни, плодовете и зеленчуците с добре измити, без белене.:))
отговор Сигнализирай
12
СТАЛИН
преди 1 месец
Харесвам 2 Не харесвам 3
Троцки беше казал че глада ще го разберете като майките на децата ви изяждат децата ви така отговарям какво ги чака зелените оранжевите и т.н ще дойде време ще проядете и месо ама не се знае дали няма да е на ваш съсед за да оцелеете
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 1 месец
Харесвам 0 Не харесвам 2
До Анонимен 9 - първото, което ми идва на ум е мощни високочестотни радиочестотни полета, които избиват всичко живо вътре и абсолютно херметична опаковка. Аз лично подобен продукт не бих купил.
отговор Сигнализирай
10
до 3-ти Не зная
преди 1 месец
Харесвам 1 Не харесвам 3
какви са тези гъбички, които биха преживели печенето на хляба.
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 1 месец
Харесвам 1 Не харесвам 3
Той предупреди също, че обикновеният хляб практически не съдържа хранителни вещества и фибри. .........................Според него такъв продукт е подходящ само за здрави млади хора с висока физическа активност, пише ***.bg.?????..................................Квасът се получава пак от гъбички, драги!
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 1 месец
Харесвам 8 Не харесвам 2
Някой знае ли как немските пълнозърнести хлябове ги правят да издържат по 6 месеца? При положение че на опаковката изрично е посочено че са био и не съдържат консерванти.
отговор Сигнализирай
7
СТАЛИН
преди 1 месец
Харесвам 7 Не харесвам 5
Вредно не вредно като няма какво да ядете за едно парче хляб те се трепете , иначе умни коментари на разни вегетарианци или вегани или други с разломни отклонения , да навремето е било хляб и сол , вие не се различавате по нищо освен че носите *** от Китай
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 1 месец
Харесвам 12 Не харесвам 6
Всичкия хляб е вреден, защото се прави с жито от Украйна!! За почти три години изсипване на бомби и какво ли не, почвата е освен отровна ами и радиоактивн!! Същото важи и за украйнските яйца, с които се е нафлудил бг пазара.....
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 1 месец
Харесвам 8 Не харесвам 2
Всичкият хляб е вреден и опасен, понеже се прави от фуражна ГМО пшеница и мая, та да си печелят добре производителите никой не им дири сметка понеже всички са на разни партиики.
отговор Сигнализирай