IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Бяло ли е, саламурено ли е... А дали е сирене?


Обратно в новината

Коментари Коментари

39
ягодка
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
защо няма истински проверки и контрол,ако виновен е контрола то производители колко са виновни,нали злото идва от тях най вече.а защото едни от другите са намазани и подкупени.
отговор Сигнализирай
38

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Докато няма виновни и продължава "държавата" да е виновна така ще е !Що в частните фирми работите вървят,а в държавните-нищо не е както трябва да е ?-ми щото си има ПЕРСОНАЛНИ виновни-един човек трябва да понесе отговорността,а не няколко!
отговор Сигнализирай
37

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
интересни коментари , доста вярни неща има и доста смешки разбира се ,понеже съм един от малкото *** дето все още отгглеежда крави , да оточня,че от вимето си тече мляко, а не палмово малсо или други сурогати,различна е маслеността ,но на изкупвачите им е през оноя работа ,, нали трябваа да си сменят джиповеге. В мандра също ралотил иизвестно време и имам дори и бегли наблюдения.По него време на 10 тона свежо мляко ,се слагаше около 200 кг. сухо такова ,калции ,закваска а при прокисващо мляко и процент кисилина ,но вече нямам спомен каква. рандемана бе в рамките на 5,7 -до 6,2 лт .за кг- сирене и катосе надминеше им се одърпжаха пари,ясно е че колкото е по вечесухотго мляко ще е по висока маслреността и по вече сирене , ще излезе ,явно на тия шашкании са се научили по сетне ,макар ,че ми е чудно как , ще се охоорми като маса , ако не е от мляко. Най тревожното за мен е че не се оставят продуктите да зреят и серенето и кашкавала си имаг срок в който това тряябва да стане ,тук идва и ролята на калция и солта , но явно и тях пестят напоследък, че освен дет е меко като на дърт дядо ами и се разпада ,при опит да се среже. а най лошого е че скоро ,ще трябва и крави да си внасяме ,щот и не съм от мисълта, да се отказам,доста време храних моцуни и гражданя с евтина продукция,но пэне месце ще си имам
отговор Сигнализирай
36
haha
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
МЛЬОКОТООООО!
отговор Сигнализирай
35

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Ако спрете да купувате българското,то кризата ще се задълбочи.Инвестирате в чуждите производства.Идеята е да купувате само качественото производство,а *** да залежава.Те сами ще се сетят да коригират грешките.В Германия преди 25 години беше същото положение.Обаче затегнаха мерките.
отговор Сигнализирай
34

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
" Ще копуваме"..... ти по-добре си "копи" един правописен речник и тогава раздавай съвети на другите...
отговор Сигнализирай
33
vesi
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
kam 32 i dr. da napravim kato tsivilizovani hora /primerat na italiantsite za pasta/: 5 dni, nikoy v stranata da ne kopuva sirene i kashkaval /nishto nyama da ni se sluchi/ , dokato ne se poyavyat etiketi za sadarjanieto! dokoga shte ni budalkat?
отговор Сигнализирай
32
Aman
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
БОЙКОТ НА БЪЛГАРСКИЯ МЛЕКО И МЕСО ПРЕРАБОТВАТЕЛ! БОЙКОТ НА БЪЛГАРСКАТА ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА ПРОМИШЛЕНОСТ! БОЙКОТ НА БЪЛГАРСКАТА ТАРИКАТЩИНА! ПЪЛЕН БОЙКОТ!
отговор Сигнализирай
31
сиса
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
И аз ви призовавам никакво сирене,никакви салами от перушина,свинаска кожа на брашно,кости,рога,копита,телешко шкембе на брашно,палмово канцерогенно масло.Всички сме чували,че в Испания,Словения месото струва колкото нашето,а заплатите са много по високи.
отговор Сигнализирай
30
ангелов
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
КОПУВАИТЕ ПО СКЪПИ ПРОДУКТИ,А КАКВА ЩЕ Е ГАРАНЦИЯТА ,ЧЕ НАИСТИНА ИМА МАЛКО МЛЯКО В СИРЕНАТА И КАШКАВАЛА ИЛИ МЕСО В КОЛБАСИТЕ. ТОВА ПАК Е ОПИТ ДА СЕ ВДИГАТ ЦЕНИТЕ, А КАЧЕСТВОТО ЩЕ СИ ОСТАНЕ ВСЕ СЪЩОТО. СПОРЕД МЕН ЩОМ ИМА ЗАТВОР ЗА ТОЗИ КОИТО КРАДЕ ТАКА ТРЯБВА ДА ИМА ЗАТВОР И ЗА ТЕЗИ МОШЕННИЦИ - МЛЕКО ПРОИЗВОДИТЕЛИ И КОЛБАСАРИ
отговор Сигнализирай
Новини