IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Ядем храни, пълни с химикали и бактерии


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

25
Учителя ти
преди 4 години
Харесвам 0 Не харесвам 3
До Сузи Да го побликуват сагласен съм,само да те питам ти колко имаш по български в училище?
отговор Сигнализирай
24
Лектър Канибалов
преди 4 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
"Макар да не е опасен, провереният от контрольорите риган се оказал неособено апетитен щом в 13% от проверените опаковки са открити останки от маслинови листа. Във всяка пета опаковка имало и частици от други растения, включително клечки." Включват клечки в ригана,за да можеш да си изчистиш зъбите с клечка след ядене. Това е дори практично.
отговор Сигнализирай
23
Канибал Лектър
преди 4 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Кой яде сурова кайма?
отговор Сигнализирай
22
кръпел
преди 4 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
тази статия е за Германия ...а във България според бабх всичко е в нормите ...
отговор Сигнализирай
21
Georgiev
преди 4 години
Харесвам 2 Не харесвам 4
Статията е за храната в Германия! Заглавието е подвеждащо и излишно провокативно.
отговор Сигнализирай
20
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Кюфтета вече трябва да ги пържим или на скара.
отговор Сигнализирай
19
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
В Лидл освен палмово масло, продуктите съдържат и рапично масло.:):):)
отговор Сигнализирай
18
Сузи
преди 4 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
Да направят списъци с фирми и техните продукти, съответно какво е калпаво и да го побликуват. След това да се актуализира редовно и да им свободен достъп за всички. Това е в подкрепа на потребителския контрол, защото поради защитните ви тайни хората се тровят...
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
Важното че е евтино опаковано в защитна атмосфера и гарантирано от института SDS
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
2009 0,8% заразена кайма 2019 7% заразена кайма. Защо? Защото вече по западните предприятия не работят западняци. Балканците и арабите са вече от достатъчно дълго в Германия за да имат собствени компании произвеждащи риган от маслинови листа. Системата разчита на това хората да са честни и не е подготвена за балкански тарикатлък.
отговор Сигнализирай
Новини