IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Да платиш €1900 за вечеря: Три от най-скъпите ресторанти в света


Обратно в новината

Коментари Коментари

41
€1900 за вечеря
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 1
в Булгарисстан мутрите търсят 500 лева за кюфтета, сержирани в навесче на плажа с кеннеф в грастите
отговор Сигнализирай
40
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 0
Има хора за които 1900 са както за вас са 1,90лв. или дори 0.19ст.
отговор Сигнализирай
39
Батман
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 3
Прочетох коментара на бмв и мерцедеса да платиш за джанти 1500лв е нещо което виждат хората и любителите по улицата,, а да платиш за нещо в ресторанта и после само ти ще си го видиш в тоалетната е едва ли си струва, ядеш го и забравяш отива в цукалото , така че предпочитам най ефтин ресторант.. без да има гълъби или патици динозаври или мишки или котки..
отговор Сигнализирай
38
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
АКО ЕДИН МИЛИАРДЕР НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ 5 МЛН ГОДИШНО ЗА РЕСТОРАНТ, ЗНАЧИ Е ГАВРОШ,КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ЗАДОВОЛИ С УПОМЕНАТИТЕ РЕСТОРАНТИ. ЯВНО СА КАТО ЗАПАДНАЛА КВАРТАЛНА СКАРА-БИРА!!!...
отговор Сигнализирай
37
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
АКО ЕДИН МИЛИАРДЕР НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ 5 МЛН ГОДИШНО ЗА РЕСТОРАНТ, ЗНАЧИ Е ГАВРОШ,КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ЗАДОВОЛИ С УПОМЕНАТИТЕ РЕСТОРАНТИ. ЯВНО СА КАТО ЗАПАДНАЛА КВАРТАЛНА СКАРА-БИРА!!!...
отговор Сигнализирай
36
пияница мистик
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 0
Понеже видях, че доста коментирате онези стекове за 600 лева, дето ги даде онзи пич на черноморието, споменавате и името на ресторанта - MAZU. А защо не обърнахте внимание на най-важното? Кой стопанисва ресторанта и същевременно му е мастер шеф? Ами най-противният, надут, високомерен и със свръх самочувствие за готвач номер 1 в БГ - шеф Петров. Онзи дебелак, дето всичко го мразеха в Биг Брадър и искаха да го бият. И дето разправяше, че при него евтино няма и идват само разбирачи аристократи
отговор Сигнализирай
35
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
До до 17 - Ама разбира се, ти очевидно си доста убеден вътрешно, че никога не съм стъпвал там, и така си и приказваш... Всички мои познати, които са ходили там, имат еднакво с моето мнение. Доста от тях са яли същите неща в непретенциозни кръчмички в западни страни и споделят, че разликата в класите е огромна - MAZU (и повечето други подобни клоаки) е ***. Направих си труда да погледна и мнения на други хора - да обяснявам ли как ги оценяваха ? Айде, да ти е вкусно.
отговор Сигнализирай
34
Колко стръмна да е..
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 0
CТРЪМНАТА цeнa зa вeчepя в тoзи ocтpoвeн pecтopaнт вĸлючвa винo и шaмпaнcĸoАбе да не би чат GPT да ви пише статиите бе умници!?
отговор Сигнализирай
33
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 0
До До Анонимен 24Джантата я купуваш и стойността не пада много в бъдеще ако е запазена. Специалното гурме преживяване на следващия ден е отишло в канализацията и няма никакво запазване на стойност.
отговор Сигнализирай
32
До Преводачът на тек
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 0
Има ресторанти и ресторанти. В Париж съм ял в ресторант с 1 звезда Мишлен за по 80 евро на човек и храната не беше кой знае какво (в интерес на истината в ресторант с повече звезди не съм бил). Но едни познати се оплакаха от ресторант с две звезди в Рим, така че като чуя вече за звезди Мишлен ги заобикалям.
отговор Сигнализирай