Продукти:
4 пилешки гърди
3 супени лъжици оцет балсамико
сол, черен пипер
2 скилидки стрит чесън
няколко свежи листа босилек
6-8 колелца моцарела
600 мл доматен сос
Приготвяне:
В тиган загрейте малко зехтин. Сложете овкусените със сол и черен пипер пилешки гърди да се запържат за около 8 минути от всяка страна. След това извадете месото от тигана и сложете в него стрития чесън, оцета, доматения сос и нарязания босилек.
След около 10 минути върнете пилешките гърди в соса. Сложете върху всяка по 1-2 парчета моцарела и поставете капак на тигана, за да се разтопи моцарелата. След това сервирайте.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.