IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Пилешко с моцарела в доматен сос


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

4
До Стоян
преди 6 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Явно си млад от новото поколение.Окрехкотеният бройлер може да го пържиш/задушаваш/ 2минути.На истинското домашно пиле му трябва много повече за всяка топлинна обработка.
отговор Сигнализирай
3
Пострадал
преди 6 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Пилешкото е най-отровеното месо за съжаление.Бройлера няма нищо общо с домашно пиле хранено и гледано по стария класически начин.То расте за 60-70 дни.А тези в магазина се форсират с какво ли не и са ,,готови" за 25-30 дни. Пострадах от обикновенни филенца бяло месо ,уж е най чистото .Нищо подобно. Внимавайте
отговор Сигнализирай
2
Stoyan
преди 6 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
То можеш и с домашно пиле да го направиш в крайна сметка.Въпросът е ,че ако го пържиш 8 минути ще стане на подметка по тази рецепта иначе е идейно.Според мен не трябва да се пържи повече от 2 минути на страна и ще стане сочно.
отговор Сигнализирай
1
д
преди 6 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Пилешкото е тъпкано с вода, сол, хормони и друга химия...
отговор Сигнализирай
Новини