Продукти:
- 3 супени лъжици кафява захар
- 3 супени лъжици червен пипер
- 1 и ½ супени лъжици чеснов прах
- ½ чаша дижонска горчица
- 350-400 г свинска плешка без кост
- ½ чаша барбекю сос
- 10 питки за бургер
Приготвяне:
Смесете захарта, червения пипер, чесновия прах и добавете сол и черен пипер на вкус. Поставете месото в тава за печене. Намажете го с горчицата, поръсете добре със сместа със захарта и подправките. Покрийте с фолио. Печете в загрята на 120 градуса фурна за около 8-9 часа или на малко по-висока температура за по-кратко време. Когато месото е готово, накъсайте го с вилица и го сервирайте в питките за бургер. По желание можете да добавите пресни зеленчуци.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.