IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Бургер с печено свинско


Обратно в новината

Коментари Коментари

4
ДИВАК
преди 5 години
Харесвам 32 Не харесвам 1
свинското го ям само печено на скара с див кимион , малко сол с черен пипери , обляно с лимон - задължително с бъчва червено вино (каберне )
отговор Сигнализирай
3
Партиен секретар
преди 5 години
Харесвам 32 Не харесвам 0
Вероятно са искали да кажат 350г на човек. Иначе си абсолютно прав. Аз го слагам за по 7-8 часа в крок-пота. А, и да забравите за трите лъжици захар. Сосът за барбекю е достатъчно захаросан.
отговор Сигнализирай
2
Бай Ганьо
преди 5 години
Харесвам 41 Не харесвам 0
Мамини златни поне си четете глупостите дето превеждате...350-400 грама плешка 9 часа печена в 1 чаша сухи подправки.Рецептата за Pulled pork иска поне 1.5-2кг, а по-добре 2-3кг. 8-9 часа може в пушилня на 120 градуса, но във фурна не повече от 2 до 4 часа. Фирата е огромна и на финала ще излезе под 50%.
отговор Сигнализирай
1
x
преди 5 години
Харесвам 41 Не харесвам 0
веганите са шокирани
отговор Сигнализирай