IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Сирене саганаки


Обратно в новината

Коментари Коментари

6
Бебо
преди 11 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 0
Коментирате кати специалисти по маслините. Аз знам че това на снимката е панирано сирене. Не беше "кефалотири или гравиера". На село нямахме домакинска хартия, но имахме истинско овче сирене, както и козе защото дядо имаше 3 кози и 6 овци. Сиренето беше направено от нас. Не си спомням да сме имали котлон, но имахме печка на дърва, на знам и за незалепващ тиган, но сиренето ставаше трепач...подправяхме ги според вкуса на всеки.... с черен или червен пипер, с шарена сол, с мед..а то било саганаки.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 11 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 0
Това да не е оня фалшивия "върджин зехтин", от подправено от гърците българско слънчогледово олио, от съседната новина? Ей сега ще си купя.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 11 месеца
Харесвам 13 Не харесвам 2
При загряване екстра върджин губи всичките си ползи.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 11 месеца
Харесвам 8 Не харесвам 1
Когато искате даоваляте нещо в брашно и то да се задържи, трябва да е влажно. А в българската кухня имамно го хубаво панирано сирене.
отговор Сигнализирай
2
Сирене циганаки отуй
преди 11 месеца
Харесвам 0 Не харесвам 4
1
Анонимен
преди 11 месеца
Харесвам 1 Не харесвам 4
Това след малко на тостера!
отговор Сигнализирай