IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Пухкави пържени филийки


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

5
Разни видове
преди 10 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 0
В шоплука правят пържени филийки като потопяват тънко нарязан стар хляб в разбити яйца и леко ги запържват в олио. Казват им "дилимки". Истинска вкусотия правеше моята баба, като използваше някогашния ръчен бял хляб, останал не от вчера, а от завчера, т.е. да е на два дена. Разбиваше с вилица 1 яйце, добавяше малко пресно мляко и тази смес трябваше да бъде поета само от една филия хляб. За следващата филия - друго яйце и мляко. Пържеше ги в смес от масло и олио. С две филии се чувстваш преял.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 1
До Анонимен 1 - Неотдавна препоръчаха същата рецепта за баят козунак, но не с една, а с две супени лъжици захар. В тази смес да се потопявали дебели филии козунак.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 8 Не харесвам 0
Толкова разправия за едни кроасани с масло. Просто врътвам на един оборот в микровелето и кроасанчето е като току-що изпечено. Правия си кафе и всичко е ок. Бързо и вкусно без да миеш паници, ***, чинии и вилици след това.
отговор Сигнализирай
2
Сап ругат
преди 10 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 3
Искам да ям месо.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 12 Не харесвам 0
Това не е никаква пържена филийка, а едно предложение, какво можем да направим с изсъхналите кроасани
отговор Сигнализирай
Новини