IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Чоризо с гъби и подправки


Обратно в новината

Коментари Коментари

7
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 1 Не харесвам 1
6
хахахха
преди 2 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 2
"Нарежете чоризото на филийки". Как се реже салам на филийки бе... хахаха
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 4
ТакиваНЕЩА не ям! Продавачите на такъв салам сами да си го ядат! Понеже думата ..........."н е щ а" е забранена повече да се използва и не можеш да напишеш "Такива неща не ям - ТакиваНЕЩА не ям" може да си го натикате в .... оная работа тоя салам заедно с рецептата!
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 2
До Анонимен 1 - Според мен, защото повечето днес не знаят, какво е бабек.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 1 Не харесвам 1
Първо си нарежете всичко и тогава пускайте тигана. Пуснете гъбите в отделен тиган, на слаб огън за няколко минути, да си пуснат водичката. В друг тиган, на среден огърн, сложете мнооого малък слой олио, сложете шайбите с чижрижото и запечете за около 30-60 секунди, като върите, докато почне да има лек. загар. Добавете малко маслко, като не го смествате веднага с чиризото, ами добавята подправките, да се напоят с маслото и тогава объкватае. Смесете с гъбите, без водата.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 4
Такива *** не ям! Продавачите на такъв салам сами да си го ядат!
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 3
И защо на бабека му викаве чирозо...Ееех умрели българино, що се срамиш да се наречеш българин
отговор Сигнализирай