Сладкото жужена на хлебопекарната ми подобрява психиката достатъчно. Тя работи - аз се кефя. Въобще е приятно, когато у дома кипи труд - хлебопекарна, пералня, айробот и т.н. едновременно; тъкмо време да поиграем с децата.
отговорСигнализирай
15
дан4о преди 4 години
21
Мачкането става с две ръце и е като гимнастика за ставите. Шушлцобките ги слагам с малко пръст в голяма саксия и постепенно се преобразуват на пръст компост за цветя.
отговорСигнализирай
14
дан4о преди 4 години
40
Аз правя домашно кисело мляко:Меря с термометър за аквариум и го чакам да изстине до 45 градуса. Две тенджери по 7 лита. После шест часа в памучни одеала и го слагам в марля два слоя метър на метър цедя го и пия суроватката другото в кутии в хладилника. Заквасвам с Елби или Пробиотик бор чвор.Или беля леща:Сварявам я за минута с вода с малко сода. После добавям студена вода и я мачкам докато не се отделят шушльобките , промивам и ги изсипвам. Техниката става с боб и нахут.
отговорСигнализирай
13
хехехе психо-лози преди 4 години
107
Подобрява психиката, но влошава физиката, особено г-за и талията.
отговорСигнализирай
12
Анонимен преди 4 години
152
Във хляба влагаш част от себе си, на скапаните хора никога не им се получава.
отговорСигнализирай
11
Анонимен преди 4 години
200
На този от първия коментар мога да кажа, че дядо ми, който правеше предимно баници, козунаци и хлябове беше един от най-честните и щастливи хора които човек може да познава. Нямаше никакво образование, трудил се е от 14 до 63 когато почина и винаги се е гордял с работата си при това с право.
отговорСигнализирай
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години