IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Как да приготвите Карнъярък


Обратно в новината

Коментари Коментари

12
До Додо
преди 4 години
Харесвам 4 Не харесвам 3
И за да запазим привързаност към историята ,нека веднага да спрем да ядем-мусака,имамбаялда,каварма,баклава,кадаиф...и там още много може да се допълни в списъка.
отговор Сигнализирай
11
До 3
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
Мерси за рецептата.Сложих картофите да се варят:)
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
Много обичам *** ,но са ми малко тежки пържени,попиват много олио.Затова ги предпочитам ,след като ги изпържа,да ги ползвам във вид салата с печени чушки,пресни нарязани домати и магданоз,малко чесън и лук ,може и краставица.Патлажаните си пускат мазнината и овкусяват цялата смес,само трябва да се добави сол.Някои добавят и оцет-въпрос на избор.
отговор Сигнализирай
9
Додо
преди 4 години
Харесвам 10 Не харесвам 12
По случай годишнината от Баташкото мултикултурално събитие ли ни препоръчвате тази рецепта, за автентичност?!
отговор Сигнализирай
8
House M.D.
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 5
А каймата от котката на Шрьодингер ли трябва да я вземем?Ваш: Гордън Шамуей
отговор Сигнализирай
7
интересно
преди 4 години
Харесвам 25 Не харесвам 0
А къде е патладжанът в рецептата?????Ей, едно нещо не можете да напишете като хората!
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 17 Не харесвам 5
Никак не го притотвям. С това име вкъщи не
отговор Сигнализирай
5
Anonymous
преди 4 години
Харесвам 18 Не харесвам 10
Карнъярък - защото 500 години кланета ни бяха малко!
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 12 Не харесвам 5
до 2 Че те днешните потурчени българи ядат откакто са се родили свинско. Само някой дядо или баба на по 80-90 години още спазват корана и не кусват свинско.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
1 кг картофи300 гр. сирене6 яйца2 п. галета1 с.л. чубрица1/2 ч.л. чер пиперПриготвление.Сваряваме картофите в подсолена вода. Още горещи ги обелваме и смачкваме с преса. Оставяме да истине и добавяме 1 яйце, подправките, сиренето. Омесваме сместа и оставяме в хладилник за 2 часа. Оформяме кюфтета които овалваме в галета и разбитите 5 яйца. Пържим в загрято олио. Тайната е в истиналите картофи.
отговор Сигнализирай