IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Три звезди "Мишлен", ястия за $1145, но най-добрият ресторант в света затваря


Обратно в новината

Коментари Коментари

19
до 19
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 7
Чел, недочел. Айде прочети пак, отвори сайта на ресторанта, виж активите на собственика и новата РАБОТЕЩА бизнес идея, печеливша. Тогава се върни да коментираш. А фирмата, в която слугуваш, не ме интересува.
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 2
До 9 Фирмата в която работя няма нужда да проси социални помощи за да не я закрият щото не може да си плаща сметките . А великият ти ресторант където изпражненията от патица струват 1000 долара и ти ги поднасят още пресни е пред затваряне.Разбираш ли разликата.
отговор Сигнализирай
17
до 15
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 9
Никъде не съм казал, че съм баровец. Ако бях баровец, щях да ям доста по-скъпа храна. Разбира се, със сигурност месечния ми доход е най-малко колкото твоя за 2 години. Но това не ме прави богат баровец, а средна класа човек. А тебе- бедняк, прочее.
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 1
*Сърце от северен елен върху легло от бор,специалитети от живи мравки и скариди,патешки мозък които се яде от черепа му с лъжица от езика му* Що за извратенняци ядат там?!?...Трябвало е Реджепи да вдигне нивото.Примерно свиннски бут от германка,панирани очи от африканчета, сурово още туптящо сърце от сирийче,мариновани пеннниси на нигерийци и т.н. Има много богаташи садисти дето щяха да му бъдат редовни клиенти.
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 2
До Анонимен 10Никакъв мега баровец не си ти.Хвалиш се с някаква манджа за 500 долара. Истинските богаташи ползват минерална вода за тоалетните си а кранчетата на чешмите са украсени с брилянти.Освен това колекционират яхти. Ти си просто клошар който се опитва да изглежда специален.
отговор Сигнализирай
14
DO 10
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 3
Няма как да те разберат повечето българи. Мисленето им е в друга посока. Грешна, разбира се. Да им обясниш защо този ресторант го е имало толкова години е все едно да обясняваш на сляп по рождение какво е жълто, както е един любим мой израз. Не можеш да обясниш защо има вина за 10$ и вина за 10000$ и всичко се търси на поразия. Няма кой да те разбере. Аз те разбирам де. Ама масовият читател няма да те разбере. И да- по доходите се познава мисленето в 90% от случаите. Има и изключения.
отговор Сигнализирай
13
Чик чок
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 1
Рано или късно, всичко си има край. Както и българските "ИТ МИЛИОНЕРИ". Каква новина само, откога я чаках. Баш ме интересува, кой ял за 1500 или за 3500 долара за предястие и сега няма да може. И аз какво да направя? Да си намерят нов, в който ще обядват за 15500 долара. Не ми дреме ни за едните, ни за другите.Толкова по темата с "великия ресторант".
отговор Сигнализирай
12
до 11
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 5
Пречи ли ти някой сам да си гледаш пшеницата? Не. Пречи ли ти някой да си сложиш фотоволтаици? Не. Сам си пречиш да си богат, иначе казано.
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 2
Ето бате, богатите ядат сърце от северен елен а на мене ми вдигат цената на фуража(пшеницата), тока и тн да има повече за тях...
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 10
Вижте- както аз не ви разбирам как ми слугувате в склада на Спиди за 3к месечно, така и вие не ме разбирате защо искам да ям Рибай за 1000$ бройката. не съм ял толкова скъп за момента, но съм давал 500$. Толкоз по темата.
отговор Сигнализирай