IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Как да употребим козунаците от Великден


Обратно в новината

Коментари Коментари

11
Анонимен
преди 6 месеца
Харесвам 0 Не харесвам 0
Аз па ги фъргам у реката да ядат рибите, да мое наесен да блажиме с тлъсти шарани за Никулден
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 6 месеца
Харесвам 0 Не харесвам 0
Приготвени по описания начин пържени филийки нямат грешка!
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 6 месеца
Харесвам 1 Не харесвам 0
Само по един начин - като ги изядем. За целта човек си прави/купува толкова, колкото ще изяде. И си ги изяжда. Иначе претопляне в микровълнова с капак омекотява поостарелите тестени произведения. И няма проблем да се изядат.
отговор Сигнализирай
8
баба мара
преди 6 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 0
те вече изчезнаха от магазините останали са само единични броики
отговор Сигнализирай
7
Любо
преди 6 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 0
Това за козуначетата от по 80 лв. ли говорим? Хахаха
отговор Сигнализирай
6
анонимна
преди 6 месеца
Харесвам 1 Не харесвам 1
вскуни? Някой страда от дислексия, или не си е пил кафето още.
отговор Сигнализирай
5
МесоЯд
преди 6 месеца
Харесвам 1 Не харесвам 1
Аз Козунаци не яд - това е Рана за Моята Рана - Свиинките в К0чината ми!
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 6 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 1
А, ние си ги употребихме доволно. Ама защото са домашни и вкусни. Даже вчера втори път правихме козунаци и тях вече почти ги употребихме, и май пак ще правим тези дни. Няма нищо по-вкусно от истински домашен козунак!
отговор Сигнализирай
3
Исса
преди 6 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 0
А останалите 2/3 от белтъците какво се правят??!
отговор Сигнализирай
2
Зозо
преди 6 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 0