Не се знае кой гений от ЕС се е захванал, но биологията не му е била от любимите предмети. Осмозата на клетките е причината, за да работи маринатата. Затова се използва и слаба киселина. В дюнерите тя се замества с една подправка - сумак - Rhus coriaria, която консервира месото. Не знам за дюнерите, ама излиза, че покрай тях трябва всичките луканки, суджуци, филета и т.н. също да се забравят.
отговорСигнализирай
Дюнерите масово се правят с продукти с изминала годност.Ако можеш да ядеш опечено месо е безмислено да ядеш шкембе. В България са откри начин да изкарат повече пари и са измисили шкембе чорбата.
отговорСигнализирай
165
Хаха преди 7 години
153
Може всякакви кусури да имат дюнерите и шкембето, но го предпочитам 100 пъти пред б.клуците на Макдоналдс, Кентъки, бургери и теми подобни.... Както и ракията от казана пред неясните спиртосани ментета от магазина!
отговорСигнализирай
164
Анонимен преди 7 години
70
Като видях онзи с голия *** в третата секунда на видеото, веднага се сетих за вица:- Келнер, защо има косъм в кюфтето ми?- Ами много се извиняваме понеже готвачът ни е еднорък и меси кюфтетата на корема си. Радвайте се, че не си поръчахте пълнени чушки.
отговорСигнализирай
Ти изплю камъчето . ЕС забраниха Отела заради заплахата на местните винопроизводители от Франция и Германия . Написаха в Уикипедия че се хваща Рак ако пиеш вино от отел . А истината е че ОТЕЛА е единствения сорт вино без химикали .След забраната му ЕС вкара пари в Химикали подобни на произвежданите от Нефтохим Бургас за обработка на масиви от Лозя .С една дума - Закопаха Конкуренцията от България .За Отела ще споря докато този сорт не получи Реабилитация от Хага .
отговорСигнализирай
преди 7 години
преди 7 години
преди 7 години
преди 7 години
преди 7 години
преди 7 години
преди 7 години
преди 7 години
преди 7 години
преди 7 години