IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

И надниците по морето са: 3000 лева за сервитьор, 5000 – за готвач!


Обратно в новината

Коментари Коментари

291
Дядо от Дивдядово
преди 6 години
Харесвам 25 Не харесвам 0
Бе чиляци, тая дописка да не е писана върху стола на мутренската созополска кръчма Miloz Fish&Grill, за която чaпкънитe беха начислили абсурдната такса празен стол??
отговор Сигнализирай
290
И един мармот завива
преди 6 години
Харесвам 32 Не харесвам 0
Хахаха...отдавна не бях се смял така на fake news и на духовити коментари...хаххаха
отговор Сигнализирай
289
Сервитьори/чирпаци
преди 6 години
Харесвам 34 Не харесвам 4
Затваряйте кухните колеги готвачи нека останат само ненаядените сервитьори. Да си вадят манджата от вълшебния джоб.До кога ще се продавате за 1200-1500 лв за 12часа беЗ почивен ден. Има и други професии.Нека направим така, че това лято да няма кой да готви. Те за сервитьорите се притеснили. ХА ХА ХА
отговор Сигнализирай
288
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 38 Не харесвам 10
До Вътрешна информацияИ кви 20 бона старт на оборота те гонят бе Черпак ? Аз съм управител на среден ресторант в Несебър Стария град==оборота средно на ден за лятото е около 2 000 лв като има дни и дни.Има дни по 1500 лв има и 2500 лв...Най силните като търговски дни са по 3000--макс 3500 лв..Тея 20 000 лв обороти и Глорията не ги прави..луд ли си къв си ? Ти знаеш ли колко храна ,какъв капацитет и какви цени трябва да имаш да направиш подобен оборот ?Какво лъжеш тук хората
отговор Сигнализирай
287
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 18 Не харесвам 8
До Вътрешна информацияВинаги вие готвачите гледате бакшиша на келнера.Човече той може да изкара днес 2 лв може и 20 000 лв от чек.Защо все гледате в чуждата паница?Твоята заплата е 1500-2000 лв,а неговата е 600 лв плюс %...Всичко му е на кантар..Колко си вади като бакшиш зависи от неговия професионализъм,а не толкова от ястията които ти вадиш.Защо не идеш ти да се червиш пред клиента когато не му допадне яденото което ТИ си приготвил и когато навика сервитьора за това?Хайде стига вече
отговор Сигнализирай
286
Мисля си
преди 6 години
Харесвам 39 Не харесвам 0
При такива заплати, защо няма мераклии?Нещо логиката не се вързва?Журналистката я зарежи да пишеш статийки тук и вземай парцала, да вземеш да забършеш, че нещо се е разляло по морето.
отговор Сигнализирай
285
по втория начин
преди 6 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
Това ще е за заведения дето се поръчват предимно трюфели.
отговор Сигнализирай
284
Интересно
преди 6 години
Харесвам 42 Не харесвам 0
Досега пишеше от 300-500, сега стана от 3000-5000? Поне 2-3 пъти да бяхте увеличили да ви бях повярвал, ама не - карате на едро х 10!!!
отговор Сигнализирай
283
star
преди 6 години
Харесвам 55 Не харесвам 0
АЗ ОТ ПЕТ ГОДИНИ СЪМ ТЕХНИК ПО ХОТЕЛИТЕ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ И ТАКИВА ЗАПЛАТИ НИКОИ НЯМА ДАВИ ДАДЕ
отговор Сигнализирай
282
Вътрешна информация
преди 6 години
Харесвам 11 Не харесвам 5
Готвачите- заплащане 1500лв за работа от 10сутринта до затварянето в 1 след полунощ като се полага почивка от час два следобяд. В кухнята работят средно 5 човека на 10-12 сервитьора. Или сметнато 50 лв надник на готвач за 12ч срещу 100лв от % за сервитьор и 200лв бакшиш за сервитьора.
отговор Сигнализирай
Новини