IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

28 млекопреработватели от 258 не влагат мляко! Какво ли слагат?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

47
иван
преди 6 години
Харесвам 10 Не харесвам 1
Едно е "млечни имитиращи продукти", съвсем друго "имитиращи млечни продукти". Затова преписването в училище и спането на работното место не трябва да се толерира.
отговор Сигнализирай
46
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 2 Не харесвам 14
Аз купувам само от скъпото сирене.
отговор Сигнализирай
45
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 12 Не харесвам 4
на българския потребител му се полага стриганье, бой
отговор Сигнализирай
44
ср
преди 6 години
Харесвам 17 Не харесвам 0
wsi4ki сирена на пипане са странно мазни! има ли някой мандраджия да обясни защо? на баба ми не беше така домашното сирене!
отговор Сигнализирай
43
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 9 Не харесвам 11
Комунистите ограбиха държавата. Приватизатори като Нинова заграбиха бившите държавни предприятия.
отговор Сигнализирай
42
:)
преди 6 години
Харесвам 22 Не харесвам 0
28 от 258 производители не влагат мляко. Явно влагат нишесте или нещо подобно.Останалите 258 производители не значи, че влагат 100% прясно мляко. Болшинството също работят с нишесте, добавят сухо мляко, палмово масло за мазнина на продукта и те така. На пазара от продуктите които съм тествал, няма истинско краве сирене.
отговор Сигнализирай
41
Ala_bala
преди 6 години
Харесвам 37 Не харесвам 3
Сиренето по времето на соца се произвеждаше по райони от мляко от същите райони. Палмово масло тогава не е имало. В "Дунавия" слагаха свинска мас, но тя е естествен продукт. Сиренето беше в дървени качета ( бурета ) и ли в тенекии. Отлежаваше е поне 45 дни е климатизирани складове или по пещери. Пробивът дойде в края на 90 години с навлизането на т.н. европейски технологии и не си е отивал. Най-лошото е, че и скъпите сирена са с вложени хидрирани мастни киселини.
отговор Сигнализирай
40
Перо
преди 6 години
Харесвам 20 Не харесвам 1
Ако е само палмово масло, няма проблем. Но ми се струва, че започнаха да спестяват от палмовото и да слагат машинно.
отговор Сигнализирай
39
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 17 Не харесвам 9
Знаете ли, че палмово масло се внася във България много преди да влезем в Европейския съюз. Нека си спомним продуктите в първите години на демокрацията. Всичко беше отвратително. А да се върнем няколко години по назад и да си спомним празните магазини. При соца вкусно и качествено беше онова, което сам си произведеш.Спомням си случая с една текезесарка, която почина отровена от препаратите, с които пръскаха. Здравето в България не вълнува никого. Сведено е до нула.
отговор Сигнализирай
38
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 21 Не харесвам 0
Вече не се знае какво ядем. Контролът е нулев.Дори и цената не е гаранция. Купих насипно сирене за 11 лв/ кг и като видях етикета - СУХо мляко ?! Марката е "Сердика".
отговор Сигнализирай
Новини