IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

6 неща, на които японците дължат доброто си здраве


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

30
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
До Консерваторраничко е още, топло е. слага се към средата на ноември / ако не е все още такова лятно като сега / ти сега вари ракията, зеленцето - малко по-късно.
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Всъщност, нискокалоричния прием, ще те. направи "дълголетен", ама... Зне е особено приятен живот, защото означава, да караш на минимално сщдопостимия праг, преди да се разболее и умреш.
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Аз искам да живея 200 години по време на 41-вия кабинет на моя вожд и учител ББорисов. И да му се наслаждавам
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
От 1-во място по смъртност до краят на ВСВ,японците сега са на 1-во по дълголетие. След краят на ВСВ,правителството решава да направи проучване с цел подобряване на генофонда,и взема съответните решение в лицето на здравословни хранителни програми.Основното в промяната на японската традиционална кухня е отричането на хляба,и приемането на йогурт,но не всеки йогурт,а само това с закваска от България.По ,,тошово'' време,на всеки 28 дена е летяла прясна закваска за Токио. БГ-йогурт,водорасли,соя!
отговор Сигнализирай
26
Shark
преди 6 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
До 19. Само това ли успя да измислиш в отговор на коментара ми?????? Ето ти въпросителни, няколко, да има и за друг път.
отговор Сигнализирай
25
Ванката
преди 6 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
И основното за младост и дълголетие е - да имате азиатски ген :)
отговор Сигнализирай
24
незапознат
преди 6 години
Харесвам 2 Не харесвам 3
Ако ядете това което ви продават за хляб, няма да доживеете и половината на японците. Аз от доста време си го пека вкъщи, а на последък и мая не му слагам , само брашно, вода , сол, лъжичка захар за храна на кваса и става - идин път.Захар също избягвам да ползвам- за десерт хапвам някой плод.П.П. Чакай другата седмица , все още няма да хванат такива студове, че да замръзне(зелето) преди да е станало.
отговор Сигнализирай
23
Консерватор
преди 6 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Не открих форум за подготовка на кисело зеле и затова реших да питам тук. Някой затиснал ли го е или да чакам следващата седмица?
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 16 Не харесвам 4
Нашите традиции да ядем свинско месо идват от османското присъствие, когато българите е трябвало да гледат прасета за да не им бъдат отнети.
отговор Сигнализирай
21
Щерю
преди 6 години
Харесвам 15 Не харесвам 3
И като гръмна АЕЦ Фукушима на хиляди японци им отидоха диетите на кино...
отговор Сигнализирай
Новини