IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Изследване: Родното фермерското сирене – с бактерии!


Обратно в новината

Коментари Коментари

31
Българин
преди 6 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
1.Да се работи в ограничаване на едни и в същото време насърчаване на други по-добри производствени политики на монополистите. 2. И да се насърчават финансово и материално малките производители, но не с досегашните измислените мерки вкл. и на ЕС такива. А то ни това ни това. Затова монополистите предлагат почти-качество, но далеч от задоволителното, а малките предлагат незадоволително качество, но с потенциал за нещо повече. Във всяка сфера е така. Чиновници пишат и чиновници прилагат "закона".
отговор Сигнализирай
30
Рембо
преди 6 години
Харесвам 22 Не харесвам 1
До nikiИ как достигна до тоя извод бе Ники, от поредната клевета на Шиши?!! Никъде не прочетох, кои от стотиците фермески продукти са изследвани, нито къде, нито кога, нито от #КОЙ?! Разчита се, че малките производители са бедни и няма да тръгнат да плащат скъпи хонорари на адвокати за да се защитят от тая явна клевета. А и да се стигне до съд, повече от ясно е #КОЙ ще спечели!
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 11 Не харесвам 3
Купувате мляко и си правите 20 буци сирене в солена саламура за цяла зима и сте готови.В солта и при преваряването не се въдят бактерии,а и сте сигурни,че е домашно.
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
Само погледнете собственика на Телеграф и сиренето с лакрици, и веднага ще ви стане ясно, че се храни здравословно :))) Ако не вярвате и мислите, че той е изключение, погледнете майка му :))))))))))))))))))))))))))
отговор Сигнализирай
27
niki
преди 6 години
Харесвам 10 Не харесвам 10
Нали все разправяте не на големите вериги магазини, малките производители бла-бла-бла.Ето, виждате ли? Големите вериги държат на качеството, малките производители явно и на хигиената не държат изобщо...
отговор Сигнализирай
26
художника
преди 6 години
Харесвам 25 Не харесвам 1
Един съвет от мен. Не купувайте от случайни търговци на пътя! На връщане от Девин за София решихме да си купим местни картофи, боб и домати. Какво установихме впоследствие? Картофите бяха смесени / нова и стара реколта/ едните се превариха, другите- "камък". Доматите бяха като краставици, твърди, водни и без аромат. Дойде време и за боба..... отваряме плика- пълен с гъгрици. Е нема такава PROSTOTIA.
отговор Сигнализирай
25
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 17 Не харесвам 0
Че хората сами могат да си купуват мляко и го подквасват или да си правят сирене и кашкавал,не е трудно.Така е най-добре.И мляко преди да се подкваси се вари,така се убиват бактериите.
отговор Сигнализирай
24
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 25 Не харесвам 2
сирене и мляко мога да си купувам откъдето искам, тоя тест, който иска може да си го плати и да види, какво яде... иначе вестни телеграф знаете на кой е, и марката му сирене му знаете коя е
отговор Сигнализирай
23
Цонко
преди 6 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
До опиточно това правя от десетилетие насам :) Не разбирам какво ти пречи?!
отговор Сигнализирай
22
Цонко
преди 6 години
Харесвам 23 Не харесвам 11
Едно от най-хубавите неща на демокрацията е правото на информираност и избор - който иска си купува фермерско сирене от пазара за 18 лева, който иска си купува тебешир за 5 лева от Кауфланд. Всеки е свободен да яде каквото си пожелае, възползвайки се от огромния избор на пазара днес. Какво сте се загрижили, другите какво ядат и колко плащат?!! Хапвайте тебешир от хипермаркета и си гледайте живота!
отговор Сигнализирай