Така като чета -киснене , белене , първи води втори води -по-лесно ми изглежда изобщо да не ям.
отговорСигнализирай
35
Анонимна преди 6 години
81
И по лошо ще става.Прословутото ни и качествено зеленчукопроизводство се превръща в история.Направихме селяните граждани и резултата и в 2 страни е 0.Нито от тях станаха граждани/нужни са 2 поколения/,нито на село останаха селяни и в резултат ще идем е ***.... комшиите.
отговорСигнализирай
34
калпазанин преди 6 години
80
До То "едно време&Спомням си едното време на ЖП гарата пристигаха вагони с амониев нитрат, ние като деца хулиганчета, отваряхме вагоните, порихме чувалите и пресипвахме в торбички. После вкъщи с въпросното работническо дело кви димки ставаха.Е, един обир ни стигаше за цяла година, оставаха нитрати и за реколтата.
отговорСигнализирай
33
Четете своевременно преди 6 години
122
Не разбрахте ли, че няма нитрати? Още при правителството на Иван Костов допустимата норма беше увеличена 1000 пъти спрямо действащата до 1989 година по БДС. Яжте и се тровете спокойно. Не са виновни контролиращите, а тези които приемат лобистки закони. Така е и със задължителното каране на автомобилите и през деня. Няма никакво намаление на ПТП-та, но печалбите на производителите на крушки, акумулатори и продавачите на горива са доволни.
отговорСигнализирай
32
То "едно време& преди 6 години
65
Народа гледам пак изкука. Хибридните атаки работят перфектно. То едно време защото нямаще огромни купчини с торове по дворовете на ТКЗС-тата. Ама 30-годишните от къде да знаят. И кой тогава, ще пусне статия в Работническо дело със заглавие : Високи количества на торове в краставиците???
отговорСигнализирай
31
Анонимен преди 6 години
130
Тя храната навсякъде е гадна. В Западна Европа е още по гадна. А най гадна е във САЩ. Там няма никакъв контрол и храните със бъкани със пестициди, нитрати и почти всичко е ГМО. Затова тама има хора по 250 кила. По цял ден набиват полуфабикати. В България има и качествена храна но не и във супермаркетите. Трябва да се ходи по пазарите и и да се купва само частни производители от селата.
отговорСигнализирай
30
Хахахааааа... преди 6 години
181
Пука им на контролните органи.Важното е, торбето и джобето да е пълно!Армия от торбалани! За това се работи ТАМ!!!
отговорСигнализирай
29
Анонимен преди 6 години
61
До КОНСТАНТИНОВ - акълът ти, антиуправленски, пречи да осмислиш каквото и да е! производителите са тия, които ни тровят, те пълнят отровите в храната ни. производителите получават от държавата субсидии да произвеждат продукция по определени стандарти. тези субсидии покриват разходите по производството на продукцията, която излиза на пазара вече платена и всяка стотинка от цената и е вече печалба! и въпреки това тия престъпници блъскат отрови в храните за по-голяма печалба! изберете българското!
отговорСигнализирай
28
Анонимен преди 6 години
142
Къде са лабораториите за качеството на горивата и тия по храните?
отговорСигнализирай
27
бай Иван преди 6 години
141
Къде са контролиращите органи за качеството на храните и вноса на вредни химикали?Това е престъпно нехайство на политиците,които си хапват еко храни."Тълпата" е на по ниско стъпало,за разлика от тия стъпили на Олимп!
отговорСигнализирай
преди 6 години
преди 6 години
преди 6 години
преди 6 години
преди 6 години
преди 6 години
преди 6 години
преди 6 години
преди 6 години
преди 6 години