IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

40% от млечните продукти не са от българско мляко


Обратно в новината

Коментари Коментари

24
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
Яжте си кашкавала
отговор Сигнализирай
23
До 23
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 1
Лелее, май македонците са ти откраднали езика, а?
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 2
"Ти инвестирай в каквото си искаш и яж каквото си искаш. На мен ми се яде хубаво масло. Еле пък и цената му като е по-ниска..." - е съгласен съм, ама като кажа, че корпорациите трябва да изядат малките фирми включително и българските хората полудяват да хейтват. :) Конкуренция обаче ще продължи да има защото на холандските фермери им свиват пазара и им избиват животните, което означава и по-високи цени на производство. ;)
отговор Сигнализирай
21
До 20
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 0
Да, да... той кашкавалът Джон Атанасов го е измислил и се добива само в Тутракан.
отговор Сигнализирай
20
до 18
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 0
В Испания кашкавал няма. Има най-различни други видове жълто сирене. Правят се по всевъзможни технологии. Има такива, за които трябват дори 6-7л мляко за кг има и такива, които изискват 25л..
отговор Сигнализирай
19
баба мара
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 2
този симеон не е ли фалирал вече колко години се оплаква нали тои закла еднотеле в камиона в знак на протест хаиде изчезваите пишман капиталисти
отговор Сигнализирай
18
АнонимеН
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 3
В ИСПАНИЯ 1 КИЛОГРАМ ХУБАВ КАШКАВАЛ Е 20 ЛЕВА!) ИЗКУПУВАТ МЛЯКОТО ПО 1 ЛЕВ НА ЛИТЪР И ПРОДАВАТ КАШКАВАЛ ПО 15 ЛЕВА НА КИЛОГРАМ! ОТ КОЛКО ЛИТРА МЛЯКО СЕ ПРАВИ КАШКАВАЛ 1 КИЛО ЩОТО ЧЕТА РЕЦЕПТИ В НЕТА КАК ДА СИ ПРИГОТВИМ ДОМАШЕН КАШКАВАЛ И ТО БЪРЗО И ВКУСНО! АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ МАМЯТ КОЖОДЕРИТЕ ЯВНО И ОТКРИТО И НИЕ ЩЕ ПОЧНЕМ САМИ ДА СИ ПРАВИМ КАШКАВАЛ ДОМАШЕН ИМА РЕЦЕПТИ В ЕНТА
отговор Сигнализирай
17
До 15
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 1
Яж си ги. Аз от десетилетия не съм попадал на хубави, а тея дето преди време се понасяха, сега и те не стават. Да обикалям по бутикови ферми по села и паланки, за съжаление не мога да си позволя. По евтино ми излиза да си ги поръчвам от Италия и Франция.
отговор Сигнализирай
16
до 14
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 5
Хубавото масло си е майсторлък. Нашето не става абсолютно за нищо. Гледам разни из групите за живот на село се пъчат с домашни сирена и кашкавали, както и масло. То отврат човече... Отврат- вони, смърди, тотална гнусотия- взимал съм от хвалещи се, много си го харесвали, истинско било, то не се яде. Иначе и аз съм правил домашно сирене подобно на моцарела- разкош. Ама за 1кг отиват 10-13л мляко (взимам само домашно, издоено с машина пред очите ми в мой съд). А това, дето го правят бабите, е гнус
отговор Сигнализирай
15
до 11
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 1
Да ти кажа, има и хубав нашенски кашкавал истински. Не искам да назовавам имена да не правя реклама, но директно от производител със затворен цикъл взимам кашкавал за 22лв./кг разкошен. Иначе ядем предимно вносни сирена- Пармезан, Ементал, Маасдамер, доста италиянски екзотични, които купуваме директно от Италия, Франция и Германия от отбрани производители (отново със затворен цикъл на производство). Сами си ги внасяме. Но цената е височка и не е за всеки.
отговор Сигнализирай