IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Масова практика е цената на храната да е на грамаж, а не на брой


Обратно в новината

Коментари Коментари

23
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 1
ПОСЛЕ РЕВАТ КАТ ВДОВИЦИ ПО МЕДИИТЕ ЗА ПОМОЩИ И ЗА КЛИЕНТИ... РАБОТНИЦИТЕ ИМ ВИНОВНИ, КОВИДА, ВОЙНАТА...
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
Цената е на грамаж в ресторантите когато храната е от разсипни продукти и се тегли на везни пред клиентите обикновено в компании за1-2 кг,шведски маси-дребни-риба цаца,сардиня,криветки,гамби и др. дребни морски деликатеси,но по едрите се сервират на бройки,но никъде не е установено да се отчитат в грамажи колко е 1,2,3 и повече бройки,а се изписва в менюто като грамаж за цяла порция от основното ястие и отделно гарнитурата към него,също разсипни пържени,варени картофи и салати,а пържоли са едри
отговор Сигнализирай
21
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 5
Права е жената.Така трябва да се постъпва.Клиента трябва да има информиран избор и да прецени дали това го устройва.А не да му начисляват 15 пъти по 100 грама.Това е безобразие!И как ще докажат от заведението,че стековете им са по 1/2 кг.след като вече са изядени?И какви са тия стекове по половин кило?
отговор Сигнализирай
20
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 1
Някой да не го палне накрая този ресторант!?
отговор Сигнализирай
19
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 17
Никой не ви кара насила да влизате в скъп ресторант. Всеки се простира според чергата си. Като нямате пари за Блек Ангъс Небраска, набивайте кебапчета от кучешко месо по 2 лв.
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 15
Га н Yо иска ако може да се наплюска без пари. А също и най-мрази да си плаща тока и парното. Мисли си, че още е в комунизЪма и всичко му е без пари.
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 21 Не харесвам 3
За да се чувствате добре посетете Гърция и Турция
отговор Сигнализирай
16
ех 13
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 7
До Dj - Туй не е швейцарско *** и пържола изрязата от под опашката. Това е от между ребрата пържола. Тя е специална и се нарича КРАЛСКА ... не случайно...И не е за всеки?
отговор Сигнализирай
15
до 8
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
Ало Нашенския, тези са си купили 14 пържоли по 100 грама. Това е 1,5 кг, по 169 лв за кг ...месо? Не е една за ненаяждане?
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 1
Колко е порция скакалци само да не се окаже, че пържолите са по-евтини?
отговор Сигнализирай