IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Турция на първо място по консумация на хляб, България е втора


Обратно в новината

Коментари Коментари

36
Искате да сте яки?
преди 2 месеца
Харесвам 0 Не харесвам 0
Спомняте ли си онзи наш борец, когото интервюираха и го питаха какво яде. Той отговори, че взима един самун хляб и кляка до лехата със злен лук на двора.
отговор Сигнализирай
35
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 0
Да, но хлябът в Турция е вкусен, такъв, какъвто беше в Бг преди ковидни време, сега е безвкусен и лош.
отговор Сигнализирай
34
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 1 Не харесвам 1
В днешната пшеница има 4 пъти повече глутен, отколкото в пшеницата преди 50 години, така че българина ако иска да е здрав, да понамали хляба. Глутена води до някой здравословни проблеми.
отговор Сигнализирай
33
пияница мистик
преди 2 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 1
До 6567 === Купи си хлебопекарна. Аз имам. Струва 400 лева. Марка TEFAL. Когато си правя хляб, слагам масло, яйце и други екстри. Ти защо пазаруваш гумен хляб и се оплакваш?
отговор Сигнализирай
32
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 0
През втората св. в-на немски психолог съветва Гестапо как да разпознават чужди шпиони. В ресторанта: американеца винаги си държи дясната ръка под масата, готов да извади колта, навик от Дивия запад. Българите били разпознавани по това, че никога не изпускали хляба, когато се хранели. Навик, придобит от това, че някой ще ти отмъкне комата. В Панама американски войник пък разпознал немски шпионин, маскиран като англ. офицер по лачените обувки, човекът бил майстор обущар.Боба леба ***.
отговор Сигнализирай
31
6567
преди 2 месеца
Харесвам 7 Не харесвам 1
Фурните в България ги затвориха не защото беше лош хляба а защото беше хубав и вкусен,и хората купуваха от фурните топъл хляб. Сега ни продават някакво подобие в наилонови торбички без вкус произведен от от назначени бизнесмени. Дори имаме председател на хлебопроизводителите която се съмнявам, че знае как изглежда истинският селски хляб.
отговор Сигнализирай
30
пияница мистик
преди 2 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 0
Навремето познавах един ceлcки бек от Плевен, бяхме колеги в една рекламна фирма и на обяд изяждаше половин хляб с 2 бирени пръчици и изпиваше 2,5 литра бира :))) Уникален индивид :)))
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 10
Не консумирам хляб в който има нездравословната бактерия "Мая"... консумирам само хляб със здравословни "Кисеки бактерии"... Едно време Баба ми Мита правеше хляб от Лимец с мая за хляб от Кисели Бакатерии. След като омесваше няколко хляба ги оставяше през нощтта да се надигнат и на следващият ден ги слагаше в Пеща да се изпекат. Здравословен хляб. От както въведоха Турската бактерия Мая за 15 минутно повдигане на хляба да правят бързо пари по времето на Соца - Народа се разболя..
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 18 Не харесвам 3
Дай един комат топъл ръчен хляб със сирене и чубрика, а тези с гурметата, чията и броколите знаят къде да си ги сложат.
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 13 Не харесвам 1
Германия плюска 50 кила хляб и 150 кила салам :)))
отговор Сигнализирай