IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Цената на насъщния в София: 50 лв. за самун безглутенов хляб


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

87
БургаШки лешпер
преди 4 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Такааа... разбивката е следната:12 био яйца х 60 гр. = 720 гр., 12.00 лв."Малко" кокосово брашно (150 гр.), 2.00 лвБадемово брашно: 300 гр., 10.00 лв.Вода, 200 мл.: 0.01 лв. ТОТАЛ: 24.00 лв.Извод: изпечете си го у дома :)
отговор Сигнализирай
86
Глутена е навсякъде
преди 4 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
Най- доброто брашно за безглутенов хляб е оризовото. То се усвоява от организма даже по- добре от пшениченото.Перфектно е за диета за сваляне на килограми.Но НЕ се препоръчва за диабетици!
отговор Сигнализирай
85
Бжо
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Пишете страшни глупости, само от бадемово брашно става безглутенов хляб, страшни смешници
отговор Сигнализирай
84
Глутена е навсякъде!
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Болест на Дюринг е водят към автоимунните заболявания....Но ... Автоимунно заболяване може да дреме в организма цял живот и да не се активира.Активира се от СТЕС и ХРАНА!Затова и масово българския народ е болен. Живеем под стрес за насъщния и се храним с ***!Човека отглеждал житни култури от 8000г? Това сравнено с човешката еволюция е като 1 минута! Нашите организми все още не са свикнали напълно с глутена! Затова и има алергии, непоносимост към глутен, цьолиакия диабет и т.н....
отговор Сигнализирай
83
Глутена е навсякъде!
преди 4 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
До Алтерниращ веганист коментар 87.Аз съм с непоносимост към глутен- Болест на Дюринг. Рядко за България заболяване, но свръх разпространено в САЩ. Причината е може би ГМО. Все по- често започва да се среща Дюринг в България! Глутен има и в киселото мляко, салама, кашкавала и т.н. Нишестето е най- евтината спойка за много храни. ВНОС НА ЛЕКАРСТВА ЗА ДЮРИНГ В БЪЛГАРИЯ НЯМА!!!
отговор Сигнализирай
82
Някой си
преди 4 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Измислена и подвеждаща новина!Нито е насъщен, нито е хляб(поне според традиционните рецепти).Това е продукт с 18 яйца и още кой знае какви добавки и измишльотини. Ама ей тъй да има какво да пишат,а ние да има какво да коментираме.Дето се казва"Лаф да става".Другия път пишете за живота на Марс, все същата ще е!
отговор Сигнализирай
81
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Ami shte si go yadat sobstvenicite na pekarnata. Otkachalki
отговор Сигнализирай
80
Лекар до 88
преди 4 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
Вземи се поинтересувай какъв процент са хората с диабет в България и тогава коментирай. Винаги сме били на едни от първите места заради прекомерната консумация на изделия от брашно. И не, не е вярно, че в лимец, спелта...няма глутен. Хората с непоносимост реагират и на тях
отговор Сигнализирай
79
do 88
преди 4 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
Не глутена, а препаратите с които се третира житото, странните сортове които дават по-висок добив и консервантите в брашното са вредни, но за по-лесно "глутена".Преди 50 години сме яли спелта, прочети защо не я гледат (малък добив)
отговор Сигнализирай
78
биолог
преди 4 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Всъщност този точно хляб нали е за болни ? Значи те не са мнозинство и темата се преекспонира. Цената е спекулативна естествено, но говори за злоупотреба със нещастието на болните. Вложените компоненти/съставки не са от злато все пак.
отговор Сигнализирай
Новини